Loki Focisuli U14: Hátrányból lett meg a 21. győzelem

Füzesgyarmaton folytatta kiváló sorozatát a Loki Focisuli korosztályos csapata, a Sárréti legyőzésével megőrizték veretlenségüket.

0

safe_image-1-1-300x156 Loki Focisuli U14: Hátrányból lett meg a 21. győzelem

Kevés csapat mondhatja el magáról, hogy 100 százalékos mérleggel rendelkezik a bajnokság ezen szakaszában, ezen gárdák egyike, Kovács Krisztián alakulata. 11 pontos előnnyel vezetik a tabellát úgy, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint közvetlen riválisuk, a Karcag. Ezt a Pazar sorozatot kívánták folytatni Füzesgyarmaton, a Sárréti vendégeként.

Nem a debreceniek terve szerint indult a mérkőzés, a hazaiak már az 5. percben megszerezték a vezető találatot. Hiába tett meg mindent az egyenlítésért a debreceni gárda, a Gyöngyhalászok megőrizték előnyüket a félidő végéig. Ami az elsőben nem sikerült, összejött a másodikban, Kovács Krisztián az 51. percben egalizált. A piros fehérek nem elégedtek meg a döntetlennel, a három pontot akarták begyűjteni, de sokáig úgy nézett ki, ezen törekvésüket nem koronázza siker. A 73. percben viszont sikerült fordítani, Csarkó Bence bevitte a győztes találatot.

Szép volt srácok!

Sárréti Gyöngyhalász – Loki Focisuli: 1:2 (1:0)

Loki Focisuli: Boros, Kovács K., Papp G., Csarkó, Bora, Bándy, Rácz (Kovács D. 51’), Lénárt, Dobó, Pásztor, Kelemen (Pecséri 51’)

Edző: Kovács Krisztián

Gólszerzők: Kovács K. 51’, Csarkó 73’

KZT