unifit-2 Megnyílt a Stadion Unifit Fitness & Gym CenterA megnyitón jelen volt Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Kósa Lajos tárca nélküli miniszter, Széles Diána alpolgármester.

Négy év céltudatos munkájának eredménye a Debreceni Egyetem 866 millió forintból megvalósuló fitnesz központja. A Stadion Unifit Fitness & Gym Center mintegy 200 edzés állomással, 2600 négyzetméteren a rekreációs sport legszélesebb eszköztárát vonultatja fel. A központ a Debreceni Egyetem égisze alatt működik, szoros kapcsolatot tartva a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetével, mely lehetőséget nyújt különböző sporttudományi kutatásokban való részvételre, továbbá aktívan támogatja és segíti az egyetemi hallgatók és dolgozók rekreációs életmódprogramjának minőségi kiszolgálását. A szomszédos Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központtal közös programokat és szolgáltatást kínálva várnak mindenkit, aki szeretne a fitnesz- és rekreációs sport területén mozogni, fejlődni.

A megnyitó után az érdeklődőknek Balogh Tamás, az Unifit szakmai és operatív igazgatója és Balogh László, a DE Sporttudományi Koordinációs Intézet igazgatója mutatta be a fitness központot.

A fitness központról bővebben ITT OLVASHAT.