Megtörte a Kaba lendületét a DASE

A Kaba otthonában lépett pályára az agrár csapata a megyei bajnokság ötödik fordulójában.

0

20150313112149_sport-foci-gol-labda-bankracio_642x369_cover-4-300x172 Megtörte a Kaba lendületét a DASE

Szinte hidegzuhanyként hatott Kovács Miklós csapatára, mikor a 3. percben megszerezte a vezetést a hazai gárda, kellett egy kis idő, míg rendezni tudták a sorokat. Fokozatosan feljavult a játékuk, kiegyenlítetté vált a mérkőzés. Komoly helyzeteket ebben a játékrészben még nem tudott kialakítani egyetemi csapatunk. Szünet után már több gólszerzési lehetőség adódott az agrárosok előtt, de csak a 64. percben sikerült Siyabonga révén betalálni a Kaba kapujába. Már úgy nézett ki, a csapatok megosztoznak a pontokon, de DASE 14-es játékosa a 90. percben duplázott és találatával megnyerte a mérkőzést az egyetemi gárda.

Kabai Meteorit – DASE: 1:2 (1:0)

DASE: Molnár (Polyák 46’), Hudák, Barcza (Balogh 60’), Taghipour (Jihnjuk 85’), Légrádi, Varga (Éder 46’), Reszler (Tornyai 46’), Siyabonga, Junhjuk (Takács 85’), Nagy N., Molnár (Kiss L. 60’)

Edző: Kovács Miklós

Gólszerzők: Siyabonga 64’, 90’

Kovács Miklós: Nehezen indult a mérkőzés a mi szempontunkból, hamar vezetést szerzett a Kaba, ez érezhetően nyomot hagyott a csapatban. Ahogy teltek a percek, úgy vettük át fokozatosan a játék irányítását. Ettől függetlenül kiegyenlített volt a játék, talán többet birtokoltuk a labdát, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg. Szünet után már tudtunk dominálni, kicsivel több lehetőségünk volt a gólszerzésre, mint ellenfelünknek és sikerült megfordítanunk az eredményt. Gratulálok a fiúknak, az utolsó percig küzdöttek, odatették magukat, egy jó formában lévő Kaba ellen sikerült nyerni.