Nincs mese, győzni kell

A DEAC kézisei számára hatpontos mérkőzés következik, a bennmaradás szempontjából nagyon fontos, hogy győzelemmel zárják a szombati játéknapot.

0

image00002-300x200 Nincs mese, győzni kell

Nagy bajban a DEAC férfi kézisei, a kiesés réme fenyegeti a csapatot, 11 ponttal jelenleg a táblázat utolsó előtti helyén állnak. Nem erre számítottunk az őszi teljesítmény után, akkor a középmezőnyben helyezkedtek el. Tavasszal viszont valami megtört, nem jönnek az eredmények, egy meccsen sem tudtak pontot szerezni a fiúk, zsinórban nyolc vereséget szenvedtek. Vasárnap mondhatni, az életben maradásért lépnek pályára, a két ponttal előttük lévő Mizse otthonában. Felesleges minden esélylatolgatás, egyszerűen nyerni kell! Három forduló van hátra, ha most nem sikerül megszerezni a két pontot, szinte biztos, hogy búcsút mondhatnak az NB-I/B-től. Innentől nem lehet hibázni!

Mi történt fiúk? Ti ennél sokkal, de sokkal többre vagytok képesek, számtalanszor bebizonyítottátok már, az élcsapatokkal is felveszitek a versenyt, képesek vagytok a bravúrra is. A DEAC szív, a kézilabda szeretete, a játék öröme, a nagyszerű csapatszellem mindig átsegített benneteket a nehézségeken, tudtok egymásért, a klubért küzdeni. Mutassátok meg, mire is vagytok igazán képesek, higgyetek magatokban, meg tudjátok csinálni, tudtok nyerni!

Hajrá DEAC!

Mizse KC – DEAC NK KFT

04.27. 18:00 Lajosmizse, Polyák Imre Sportcsarnok