Zöld-fehérre hangolódva

Folytatódnak a korosztályos bajnokság küzdelmei szombaton.

0

dsc_0145_custom_-300x188 Zöld-fehérre hangolódva

Korosztályos csapatainknak bőven kijut a zöldből, hiszen mindegyik zöld-fehér együttes ellen vívja hétvégi mérkőzését, a Fradi és az ETO alakulataival csapnak össze.

U19

Alsóházi rangadón lépnek pályára Sándor Csaba tanítványai, a bajnokság 17. fordulójában, ellenfelük az utolsó helyen, mindössze egy győzelmet jegyző ETO lesz. Hazai pályán nem is lehet más a cél, mint a győzelem megszerzése.

DVSC-DLA – ETO FC Győr

03-03  13:00 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

U17

Győri túra vár Szatmári Csaba együttesére, a táblázaton azonos pontszámmal álló ETO-hoz látogatnak szombaton. A bajnokságban eddig kétszer találkoztak, Győrben az ETO, míg Debrecenben a DLA győzött. Csapatunk jól kezdte az évet, addigi két mérkőzésüket megnyerték. Remélhetőleg meg lesz a harmadik győzelem, ebben az esetben, ha az MTK botlana, odaérhetnek a dobogó második fokára.

ETO FC Győr – DVSC-DLA

03.03  10:00 Győri ETO Stadion

U16

Szintén Győrben lép pályára Joó Zsolt csapata, a három ponttal mögöttük lévő ETO otthonában. Ha sikerülne megszerezni a három pontot, megnyugtató előnyre tehetnének szert a dobogó harmadik helyéért folytatott küzdelemben. Az idei bajnokságban a két együttes mérlege 1-1-re áll, remélhetőleg a szombati 90 perc után a debreceniek felé fog billenni a mérleg nyelve.

ETO FC Győr – DVSC-DLA

03.03   12:00 Győri ETO Stadion

U15

A fővárosban játssza következő mérkőzését a Németi csapat, idei második mérkőzésükön a Ferencváros együttesével találkoznak. A második fordulóban már megmérkőztek egymással, akkor 2:0-ra akadémistáink győztek. Bízunk benne, hogy a sikeresen megvívott szerdai bajnoki mérkőzés után, újra debreceni három pontnak örülhetünk.

FTC – DVSC-DLA

03.03   12:00  Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrum

U14

Biztató előjelekkel várja a Ferencváros elleni mérkőzését Fikker Ferenc együttese, szerdán egy ötössel hangolódtak a hétvégi bajnokira. Az ötös volt jellemző őszi találkozójukra is, akkor ennyi góllal küldték haza a Fradit. Remélhetőleg maradt gól a tarsolyban és begyűjtik az újabb három pontot, amivel megőrzik vezető helyüket a tabellán.

FTC – DVSC-DLA

03.03   12:00 Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrum