Kézilabda utánpótlás: Rangadók várnak csapatainkra

Az ifiknek és a serdülőknek is a Fradi a következő ellenfele.

0

hnanas_dvsc_up-300x169 Kézilabda utánpótlás: Rangadók várnak csapatainkra

Fotó:dvsckezilabda.hu

A DVSC SCHAEFFLER és a Ferencváros is veretlen még a korosztályos bajnokságokban, bár a serdülőknél a zöldek már nem hibátlanok, egy döntetlent összeszedtek. Remélhetőleg a debreceni lányok mérlege marad kedd este továbbra is 100%-os. Mindkét gárda számára ez a mérkőzés lesz az igazi erőfelmérő, közel azonos képességű csapatok fognak összecsapni egymással.

Női ifi I. osztály

FTC – DVSC SCHAEFFLER

10.08. 16:45       Elek Gyula Aréna

Győrvári Viktor: Sajnos a felnőtt csapatnál vannak sérültek, így tőlünk többen is a nagyoknál készültek, velük sokat nem találkoztam a héten, nálunk is voltak játékosok, akik 1-2 edzést kihagytak kisebb sérülések, betegségek miatt, de összességében elvégeztük a tervezett munkát, remélem, frissen, fitten és egészségesen lépünk pályára a Ferencváros otthonába. Ellenfelünk játékosait ismerem, de egyben még nem láttam őket játszani, nem tudom, mire képesek, milyen védekezési formájuk van, természetesen van sejtésem, remélem, nagy meglepetés nem ér minket. Játékerőben nagyjából azonos a két csapat, úgy gondolom, a pillanatnyi forma, mentális állapot fog dönteni a találkozón.

Leány serdülő I. osztály

FTC – DVSC SCHAEFFLER

10.08. 15:00       Elek Gyula Aréna

Márián Blanka: Szerencsére az elmúlt két hétben nem volt semmi problémánk, a tervezett munkát el tudtuk végezni. Nem csak kimondottan a Ferencvárosra készültünk, hanem a folyamatos fejlődést szem előtt tartva építkezünk. Bár még csak ismerkedek a bajnoksággal, de úgy gondolom, a Fradi jó játékerőt képvisel, nagyarányú győzelmeket aratnak, jól védekeznek, és gyors ellentámadásokra alapoznak. Mindig kiemelem a védekezés fontosságát, amire most fokozottan figyelnünk kell, de a támadásra is nagyon koncentrálni kell, törekedve a pontos befejezésekre, ne adjunk el sok labdát. Ha a Fradi rohanós játékát meg tudjuk állítani, úgy vélem, nagy baj nem történhet, egy jó mérkőzést játszhatunk ellenük. Nyár óta dolgozok a lányokkal, nagyon sokat munkát elvégeztünk, mérkőzéseket nyertünk, de ez a találkozó lesz az igazi erőfelmérő számunkra.