Rangos világversenyre készülnek a debreceni fitness-lányok

Tatabányán, az INBA Hungary Natural Bodybuilding szervezésében kerül megrendezésre június 27-én az INBA Hungarian Grand Prix, mely megmérettetésen a Vezérfitness Debrecen sportolói is számot adhatnak tudásukról.

0

105683158_292711471779309_2175696810321062386_n-1-300x187 Rangos világversenyre készülnek a debreceni fitness-lányok

                                                                                                              Hajdrik Mária és Deák Barbara

Az INBA (Nemzetközi Naturál Testépítő Szövetség) keretein belül a tavaszi és a nyári szezonban csak két rangos versenyt rendeznek. Az egyiknek hétvégén Tatabánya ad otthont, míg a másiknak egy hónap múlva Corona (USA) városa.

A bányászvárosi megmérettetésre gőzerővel készülnek a debreceni Vezérfitness versenyzői, már csak kisebb simításokra van szükség, mielőtt színpadra lépnek.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes, sokszoros országos bajnok Hajdrik Mária két kategóriában – modell és sportmodell – is megméretteti magát a +35 mezőnyében. Deák Barbara viszont élete első felnőtt versenyére készül, akinek régi vágya vált valóra azzal, hogy a hastánc után kipróbálhatja magát a fitness világában is.

A világverseny gyermek korcsoportjában Milánik Jázmin, Nagy Anna Eszter és Hegedüs Dalma képviselik Debrecent, mindhárman gyakorlatos fitness-ben fogják bemutatni gyakorlatukat.

Sok sikert lányok!