Röplabda: Szettet nyertek a listavezető otthonában az Eötvös-lányok

A női röplabda NBI-ben vasárnap este a DSZC-Eötvös DSE ahhoz az extraligás Békéscsabai RSE U21-es fiókcsapatához látogatott, akik több korosztályos válogatottal rendelkeznek és eddig a bajnokságban veretlenül állnak.

0

2-1-300x149 Röplabda: Szettet nyertek a listavezető otthonában az Eötvös-lányokA két fiatal csapat összecsapását a várakozásnak megfelelően a hazaiak kezdték jobban és az első két szettben esélyt sem adtak a vendégeknek.

A DSZC-Eötvös DSE játékosait dicséri, hogy a két vesztes játszma után nem zuhantak össze, bátrabban nyitottak és támadtak és kiderült, hogy az addig jól működő hazai csapat is tud hibázni. A lelkes debreceniek meg is nyerték a harmadik játékrészt. A negyedik eleje is szorosan alakult, de aztán a BRSE fokozatosan elhúzott és a végére csak annyi örömük lehetett a vendégeknek, hogy Kunkli Dóra személyében újabb játékost avathattak az NBI-ben.

Békéscsabai RSE – DSZC-Eötvös DSE 3:1 (10, 13, -22, 13)

Békéscsabai RSE UTE: Sinka Dalma, Mikus Anna, Gellén Viktória Alexandra, Szatmári Lilla Zsófia, Korcsok Karolina Anna, Tuska Brigitta

Cserék: Kucsera Jázmin (liberó), Erdei Kinga (liberó), Feld Bettina, Lázár Kamilla, Szécsi Panna

Edző: Nagy Attila

DSZC-Eötvös DSE: Alison Michelle Muldrow, Berza Fanni, Tóth Kinga, Fehérvári Vivien, Pálfi Kitti, Juhász Flóra Anna

Cserék: Végh Kitti (liberó), Kovács Anett, Kozma Kitti, Kunkli Dóra

Edző: Szombathy András

A DSZC-Eötvös DSE legközelebb november 26-án 18 órakor a Jászberényi Röplabda Klub csapatát fogadja.