Sima győzelem Budaörsön

Megszerezte második idegenbeli győzelmét a DVSC-TVP.

0

                                                 kézi-3-300x180 Sima győzelem BudaörsönFotó:dvsckezilabda.hu

A hiányzók ellenére dinamikusan lendültek csatába mieink. Hajduch Csenge könnyed átlövésgóllal nyitotta a sort, s hiába a vendéglátók kezdeti szívóssága, sikerült fokozatosan ellépnünk. Csáki Viki hetesből, és akcióból is eredményesnek bizonyult, s lényegében a játékrész egésze jobbszélsőnk sziporkájáról szólt. Mellette Hajduch Csenge is olyat hozott támadásban, ami abszolút megsüvegelendő, egy-egy megoldása után lelátón helyet foglaló poszttársa is elégedetten csettinthetett. Végig kézben tartottuk az eseményeket, s bár a bírók – egyébként abszolút következetesen – könnyű síppal fújták a büntetéseket, nem jelentett problémát a tekintélyesebb előny kiépítése. Félidőben négy fával vezettünk.

A játék képe a folytatásra sem esett vissza, s bár időnként vészesen közelítettek a vendéglátók, mindig volt valaki, aki megoldást jelentett. Román Dorina laza csuklómozdulattal bombázott a hálóba, Sirián Szedi eredményesen beállózott, Jeca Despotovic pedig a tőle megszokott lendülettel tört kapura, s több ízben mattolta Wéningert. A hajrára aztán Vantara-Kelemen is szóhoz jutott, s jól sáfárkodott a megszokottnál kevesebb lehetőséggel, hiszen a rendelkezésére álló negyedórában négyszer volt eredményes, mintegy lezárva az érdemi kérdéseket.

A végén nyolccal bizonyultunk jobbnak, megtörve idegenbeli eredménytelenségünket.

Folytatás jövő pénteken, a Dunaújvárosi Kohász ellen!

Budaörs-DVSC 23-31 (10-14)

DVSC: Horváth-Pásztor – Csáki 7 (5), Hajduch 5, Grigel 2, Tóvízi 1, Despotovic 7, Hársfalvi. Csere: Lajtos (kapus), Sirián 2, Román 1, Pénzes, Pálsdóttir, Varsányi 2, Vantara-Kelemen 4. Edző: Vida Gergő

T.S.