Srdjan Blagojevic: “a fegyelmezettség fontosabb a motivációnál”

Szombaton 17.45 órától játssza a 2023/24-es idény utolsó bajnokiját a DVSC, amely Felcsúton, a Puskás Akadémia otthonában lép pályára. Bármilyen eredmény is születik, a Loki mindenképpen az 5. helyen végez, ezzel együtt Srdjan Blagojevic vezetőedző fegyelmezett csapatot szeretne a pályán látni.

0

436610737_964845825645268_5339564181996853644_n-300x167 Srdjan Blagojevic: "a fegyelmezettség fontosabb a motivációnál"Fotó: Ásztai Csaba

– Az üzenetem a játékosok számára az, hogy a fegyelmezettség fontosabb a motivációnál. A motiváció jó dolog, de nincs mindig jelen és nem lehet rá mindig számítani. Ha viszont a fegyelmezettség megvan, akkor a motivációtól függetlenül is teszi az ember a dolgát. A mi feladatunk az, hogy Felcsútra utazzunk és komolyan vegyük az utolsó mérkőzést. Elsősorban azért kell így tennünk, mert profik vagyunk, másodszor pedig azért, hogy jó érzéssel mehessünk szünetre. Az utóbbi pedig az utolsó forduló eredményétől függ. Nagyon jó csapattal állunk szemben, amely szerintem a második legjobb együttes Magyarországon a szervezettséget, a kvalitást és talán még a költségvetést tekintve is. Ez komoly kihívást jelent számunkra, mivel a Puskás azért harcol, hogy elérje a harmadik helyet és nagyon motivált lesz. A mi feladatunk viszont az, hogy odamenjünk és egy komoly meccset játszunk ellenük. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a jó eredmény érdekében. Van négy eltiltott játékosunk, sárga lapok miatt Ferenczi János, Szécsi Márk, Dusan Lagator és Stefan Loncar nem játszhat, Bárány Donát és Meldin Dreskovic pedig sérüléssel küzd, ezért van egy kis problémánk azzal, hogy összerakjuk a csapatunkat. Ettől függetlenül nem adjuk meg magunkat. Biztos vagyok benne, hogy azok a játékosok, akik eddig nem játszottak túl sokat és most esélyt kapnak, a maximumot fogják nyújtani – nyilatkozta a Loki mestere.