Srdjan Blagojevic: “Mint mindig, most is nehéz meccsre számítunk”

Jön a bajnokság hajrája, a DVSC harcban van a dobogóért, nem is csoda tehát, hogy igen élénk az érdeklődés a szombaton 17 órakor kezdődő Loki-Honvéd mérkőzés iránt. A várva várt találkozó előtt vezetőedzőnk, Srdjan Blagojevic beszélt a várakozásairól.

0

DVSC-Ujpest-005-300x165 Srdjan Blagojevic: "Mint mindig, most is nehéz meccsre számítunk"Fotó: Ásztai Csaba

– Mint mindig, most is nehéz meccsre számítunk. Ahogyan már azt sokszor említettem, nagyon csekély a különbség a csapatok között. Mielőtt rátérnénk a szombati összecsapásra, szeretném hangsúlyozni, hogy mindeddig nagyszerű munkát végeztünk, hiszen három meccsel a vége előtt negyedikek vagyunk. Öt fordulóval ezelőtt már biztonságban tudhattuk magunkat, míg a Honvéd vagy épp a Fehérvár még most is a kieséstől fél. Éppen ezért vagyok büszke arra, amit elértünk. Amikor ide jöttünk még attól féltünk, hogy búcsúzunk az első osztálytól, most pedig egy pontra vagyunk attól, hogy kijussunk Európába – mondta a tréner, majd így folytatta:

– Bármi is történjék az elkövetkezendő mérkőzéseken, nagyon elégedett és büszke vagyok. Nem szeretnék továbbra sem nyomást helyezni a csapatra, hiszen a játékosok nagyszerűen teljesítenek és minden dicséret jár nekik. Persze, mindent bele fogunk adni a következő találkozón is, minden energiánkat, koncentrációnkat és kvalitásunkat, hogy tovább gyűjtsük a pontokat és új célokat tűzzünk ki – nyilatkozta Srdjan Blagojevic.