Strandröplabda: Hétvégén zárult az nyári sorozat

A 2023-as szezon zárófordulója került lebonyolításra szeptember 2-3. között a Hajdúnánási Gyógyfürdőben, ahol szombaton tökéletes míg vasárnap már esős időjárás fogadta a közel 130 nevezőt.

0

Kepernyofelvetel-102-300x161 Strandröplabda: Hétvégén zárult az nyári sorozatA férfi hobby kategória döntőjében igazi borsodi csata zajlott ahol a kazincbarcikai (VRCK) testvérpár Molnár Vajk és Molnár Márk állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, legyőzve a Miskolci (MEAFC) Faragó Bencét és Tordai Bencét. A harmadik helyet az összetettben vezető Marczin Zsolt és fia, Marczin Tamás szerezte meg Arday Viktor és Gorzó Dániel előtt.

Női kategóriában is új győztes állhatott a dobogó legmagasabb fokára ugyanis a tornán idén először szerepelt Szabó Zsófia és Vajda Lilla akik a fináléban Borók Orsolyát és Péteri Vandát győzték le. A bronzérem Tóth Vanessza és Szabó Csenge nyakába került, míg a negyedik helyet Molnár Panna és Fejes Petra szerezte meg.

Férfi verseny kategóriában Vlad Pavliuk és Mészáros Zoltán állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára legyőzve az idei tornán először szereplő Fendrik Máriót és Lukács Gábort. A harmadik helyet az előző tornákon döntőt játszó Budai Balázs és Imre Tibor szerezte meg Dorogi Máté és Dr. Bakács Adorján ellen.