Strandröplabda: Véget ért az idei Tikkadt Szöcske Strandröplabda Bajnokság

Szeptember 4-én és 5-én Debrecenben, a Kerekestelepi Strand strandröplabda pályáin fejeződött be a 2021. évi Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság.

0

7-vegyes-párosok-300x159 Strandröplabda: Véget ért az idei Tikkadt Szöcske Strandröplabda Bajnokság

Az idén először bajnokságnak meghirdetett U19-es versenyben ismét Fehérvári Vivien és Pálfi Kitti győztek, és most is a legtöbbször második Magyar Fruzsina és Szarvas Nóra vehették át az ezüstérmeket. A harmadik helyet ezúttal Fehér Zsófia és Vecseri Réka szerezték meg.

Az összesített pontversenyt Fehérvári Vivien és Pálfi Kitti nyerték meg 39-39 ponttal, a 28-28 pontot gyűjtött Magyar Fruzsina és Szarvas Nóra előtt.

A női kategóriában az előző fordulóhoz hasonlóan alakult a dobogósok sorrendje. Béni Kitti és Tóth Kinga diadalmaskodtak. Az U19-ben győztes Fehérvári Vivien és Pálfi Kitti lettek a másodikok. A harmadik helyre pedig a Dr. Korompay Zsuzsanna, Kerek Zsuzsa kettős ért be.

Az összesített pontverseny élén Dr. Korompay Zsuzsanna végzett 34 ponttal az egyaránt 31-31 pontos Fehérvári Vivien és Pálfi Kitti előtt.

A férfiaknál ismét 9 duó indult. Ezúttal az elmúlt fordulóban ezüstérmeket szerző Marczin Zsolt és Marczin Tamás győztek a második Karóczi Szabolcs, Tanyi Levente és a harmadik Tar Balázs, Tar Kristóf párosok előtt.

A pontversenyben F Nagy Bence és Imre Tibor 38-38 ponttal győztek a 27-27 pontos Marczin Zsolt és Marczin Tamás előtt.

A vegyes párosoknál ismét Nagy-Szabó Kármen és Nagy Márton nyertek. A Fehérvári Vivien, F. Nagy Bence páros visszaszerezte az idén szokásosnak mondható második helyet, míg a bronzérmeket Pálfi Kitti és Pilka Gábor vehették át.

A bajnokságot Fehérvári Vivien és F. Nagy Bence nyerték meg 33-33 ponttal, kettő ponttal megelőzve a tavalyi bajnok Nagy-Szabó Kármen és Nagy Márton kettőst.

Az eredmények megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://hajduvolley.fw.hu ) és a Facebookon ( https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda ).