Szabó Csaba: „Rangadóról lévén szó, kiélezett, izgalmas mérkőzésre számítok”

Folytatódik az NB-II-es férfi kézilabda bajnokság, a tavaszi nyitányon egyetemi csapatunk a Nyíregyházát fogadja.

0

c_5be6aaa46e397-300x225 Szabó Csaba: „Rangadóról lévén szó, kiélezett, izgalmas mérkőzésre számítok”Fotó:deac.hu

Szabó Csaba együttese egy bravúros ősz után, a hetedik helyről várja a tavaszi folytatást, idei első mérkőzésük ráadásul rangadónak számít, hiszen a Nyíregyháza látogat Debrecenbe. A szabolcsiak a tabella utolsó előtti helyén találhatók, de több játékossal is megerősítették keretüket, nehéz mérkőzésre lehet számítani ellenük. Hazai környezetben saját szurkolóik támogatásával és a DEAC-szívvel győzelemmel kezdhetik tavaszi szereplésüket egyetemistáink.

A két pont azt is jelentheti, hogy szerencsés estben, mivel a riválisok az élcsapatokkal találkoznak együttesünk előreléphet az ötödik helyre.

Hajrá DEAC!

Szabó Csaba: A bravúros őszi szezon zárásaként ünnepséget szerveztünk, ahol a játékosok megajándékozták egymást egy kis verssel és apró ajándékkal, illetve átadtuk a legjobb játékosnak járó díjat. Ezt Erdős Zoltán kapta a pontszámok alapján, sajnos rá egy hétre bejelentette, hogy eligazol, Nyíregyházán folytatja pályafutását. Távozásával egy nagyon jó játékost veszítettünk belső pozícióban, ez kissé át is írta a téli felkészülésünket, változtatni kellett az előre eltervezett edzésprogramon. Azokat a játékosokat, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, próbáltuk játékba hozni, illetve a junioroktól felkerült három fiatal is a felnőttekkel készült. Ami még változás, a Debreceni Egyetemen tanuló Hornyák Bence kettős játékengedéllyel hozzánk került Nádudvarról. Próbáljuk Zoli hiányát pótolni, ami nem egyszerű, igyekeztünk eddigi játékunkat pozícióváltásokkal pontosítani.

Pénteken megkezdjük tavaszi mentelesésünket, folytatódik a bajnokság, azzal a Nyíregyházával fogunk megmérkőzni, ahová Erdős Zoli igazolt. A szabolcsi csapatnál edzőváltás történt, illetve a keretet is megerősítették 3-4 új játékossal, tehát nem vár ránk könnyű feladat. Egy Nyíregyháza elleni mérkőzés mindig rangadónak számít, ez plusz motiváció a játékosoknak, biztos, hogy kettőzött erővel, nagy akarattal fogunk játszani ellenük. Nem tudjuk, ellenfelünk milyen játékra képes, nem tudtuk megnézni az edzőmérkőzéseiket, de megvan a saját játékunk, azt kell minél magasabb szinten hoznunk. Rangadóról lévén szó, kiélezett, izgalmas mérkőzésre számítok, reményem szerint, két ponttal gazdagodunk. Egy győzelem a tavaszi nyitányon nagy lökést és önbizalmat adhatna a folytatáshoz.

Férfi kézilabda NB-II

DEAC NK KFT – Nyíregyházi SN KFT

02.14. 19:00      DESOK