Sziporkáztak a DEAC kézisei vasárnap

Vasárnap délután ismét pályára léptek a DEAC kézilabdázói. Két hazai zakó után nem is lehetett más a cél, minthogy javítsanak hazai mérlegükön. Végül magabiztos, határozott játékkal esélyt sem hagytak a Törökszentmiklósnak.

0
                      deackézi-2-300x225 Sziporkáztak a DEAC kézisei vasárnap
Az első percekben könnyedén lelépte ellenfelét a debreceni gárda. Jól működött a fal, a megszerzett labdákból pedig könnyű indításgólokat szereztek a vendéglátók, ebben a villámgyors Juhos járt az élen.
A hazaiak által diktált tempó a vendégek időkérése nyomán sem csökkent, a játékrész legjobbjának Biró Ádám bizonyult, aki pontos játékának köszönhetően hét találattal vette ki a részét a szünetre kialakuló tizenegygólos előnyből.
A folytatásban mindkét oldalon a nagy rohanás került előtérbe. Gyors indulások révén rendre mattolták egymást az együttesek, ám a DEAC ezekben a percekben sem engedte el a gyeplőt, állandó volt a két számjegyű különbség. Idővel a vendégoldalon feljavult a kapusteljesítmény, de ez sem okozott problémát.
Végül a lefújás pillanataiban is a félidei különbséget mutatta az eredményjelző. 38-27 a vége! A megszerzett két ponttal a DEAC hetedik a tabellán.
T.S.