Sztárparádé a Hódosban

December végén kerül megrendezésre a 9. Sajt-Kalmár Kupa., melynek keretén belül, gálamérkőzést is rendeznek.

0

47483285_1934863079901536_8359697716137164800_n-300x295 Sztárparádé a Hódosban

Az elmúlt években Balmazújváros adott otthont a tornának, idén viszont a Hódos Imre Sportcsarnokban kerül lebonyolításra 24 csapat részvételével. Usztics Pétertől és Kiss Lászlótól (a kupa szervezői) megtudtuk, Magyarországon rég nem látott erősségű mezőny várható, az izgalmas mérkőzések mellett gazdag betétprogramokkal is gondoskodnak a nézők szórakoztatásáról.

Az előző évhez hasonlóan most is egy nemes ügyet szolgálva, nyereménytombolát lehet vásárolni, a szervezők ezzel a Tündérkör Alapítványnak nyújtanak segítséget, a befolyó összegből a debreceni a Hajdú-Bihar Megyében élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekekkel rendelkező családokat támogatják. A tombola nyertesei között sportfelszereléseket, illetve egyéb értékes nyereményeket sorsolnak ki.

A döntő napján, ez elődöntők előtt gálamérkőzést láthatnak azok, akik kilátogatnak a Hódosba, a DVSC aranygenerációja a Magyar Művész Válogatottal játszik 2×25 perces mérkőzést. Olyan legendás játékosok lépnek pályára, mint Dombi, Sándor Tamás, Bogdanovics, Kerekes, Habi, Madar, Szatmári, Bernáth.

A szervezők azt kérik, akiknek van lehetősége, vigyenek magukkal plüssjátékokat, amiket összegyűjtenek és a Tündérkör Alapítványon keresztül eljuttatnak a hátrányos helyzetű gyerekeknek.