Szurkolói ötös Holman Dáviddal

A DVSC játékosának Nagy Lajos tette fel kérdéseit.

0

 

holmand Szurkolói ötös Holman DáviddalFotó: dvsc.hu    

Milyen kép alakult ki, a klubról, szurkolókról?

Nagyon szeretek itt lenni Debrecenben. Először a Fradinál voltam, sokan mondták, nehéz lesz beilleszkedni, a Pesti élet után nem fogom itt olyan jól érezni magam. De elmondhatom, sehol nem éreztem ilyen jól magam, mint Debrecenben. Ezért hálás vagyok mindenkinek.

Mit vár az elkövetkező esztendőtől, illetve hosszabb távon milyen célkitűzései vannak a csapatnál?

Nagy változások vannak a csapatnál, az előző fél évben is sokan távoztak és jöttek, most is ez történik, annyival kiegészülve, hogy a fiatalok is megkapják a lehetőséget. Ez nekik nagyon jó alkalom arra, hogy meg tudják mutatni, van bennük tehetség. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mire leszünk képesek. Bízok benne, ez egy sikeresebb év lesz, mint az előző volt.

Ki a példaképe a hazai labdarúgásból, illetve a nemzetközi futballból?

Akiket hazai szinten mondok, nem láttam élőben játszani, csak mikor beálltak edzésen közénk. Ebedli Zoltán és Détári Lajos, akiknek játéka nagy hatással volt rám. Külföldiek közül pedig Mesut Özil és Kevin De Bruyne.

Mivel tölti a szabadidejét, melyek a kedvenc elfoglaltságai, hobbijai?

Társasági embernek mondanám magam. Mikor nincs edzés, csapattársaimmal, barátaimmal moziba szoktunk menni, vagy beülünk egy étterembe beszélgetni. Szeretek játékkonzolokkal is játszani, de erre egyre kevesebb időm jut.

Hogyan tudná jellemezni magát, a személyiségét?

Azt gondolom, őszinte ember vagyok. Egy erős karakter, elég karakán, ami néha jó, néha kevésbé. Ami a szívemen, az a számon, bárkitől legyen is szó.