Szurkolói ötös Sós Bencével

A DVSC-hez visszatérő játékostól kérdezett Pete András.

1

 

Sbence Szurkolói ötös Sós Bencével

Fotó: dvsc.hu

Mi kell ahhoz, hogy az év végén meghosszabbítsa a szerződését? (Bencének nem jár le a szerződése év végén. Szerk.)

Nekem még több éves szerződésem van a klubbal, ez most nem lesz kérdés.

Mik az egyéni céljai?

Csapatjátékos vagyok, tehát szeretnék sikeres lenni a csapattal és ehhez gólpasszokkal, gólokkal szeretnék hozzájárulni. Vannak távlati céljaim egy esetleges külföldi szerződéssel, de jelenleg a DVSC-re szeretnék 100%-ban koncentrálni.

Kivel tud a legjobban együttműködni a csapatból?

Úgy gondolom, a csapatot jó játékosok alkotják, így egyénekre ezt nem bontanám le. Nyílván szeretem az olyan játékosokat, akik mélységi passzokat tudnak adni.

Ki a példaképe?

A civil életben anyukám és apukám, ők mindent megtettek annak érdekében, hogy én sikeres lehessek, és ezért nagyon hálás vagyok nekik. Vannak külföldi játékosok, akiknek játéka tetszik, de Dzsudzsák Balázst említeném, aki megmutatta, honnan indult és mit sikerült elérnie. Nyílván, én is szeretnék Balázséhoz hasonló karriert befutni.

Mik voltak a pozitívumok és a negatívumok a Mezőkövesden töltött másfél évben?

Igazából csak pozitív dolgot tudok említeni. Jó érzés volt átérezni, egy ilyen kis városban mennyire szeretik a focit és azt a kellemes légkört, amit hétről-hétre odavarázsoltak nekünk a pályára. Szakmailag mindenképp fejlődés volt Pintér Attila kezei közt dolgozni, őt nagyon jó szakembernek tartom.