Tisza Tibor: „debreceni srácként nem kérdés, hogy a DVSC sikeréért szorítok”

Egykori támadónk, mindkét csapatban játszott, így számára különleges lesz az UTE – DVSC mérkőzés, de a Loki győzelmében bízik.

0

dsc_0267_custom_-300x212 Tisza Tibor: „debreceni srácként nem kérdés, hogy a DVSC sikeréért szorítok”

Az utolsó mérkőzésen, a Haladás ellen jól játszott a csapat, már az első félidőben eldönthették volna a három pont sorsát, de magunknak tettük nehézzé a találkozót. A második félidőben sok hibát vétettünk a támadóharmadban, ennek volt az eredménye, hogy a védelem is elbizonytalanodott, nagy volt a szabad terület a csapatrészek között, a Haladás be tudta játszani a labdát a középpálya és a védelem közé és helyzeteket dolgoztak ki. Sajnálhatjuk ezt a mérkőzést, mert gólokkal kellett volna nyernünk.

Két hét szünet után folytatódik a bajnokság, hétvégén a fővárosba látogat a csapat. Remélhetőleg, az elmúlt időszakban azok, akik sérüléssel bajlódtak, egyre jobban be tudtak kapcsolódni a munkába és fel tudták venni a ritmust. Az Újpest ellen mindig jó mérkőzéseket szoktunk játszani, remélhetőleg, ez most sem fog változni, de bízok benne, nem a tavaszi utolsó mérkőzésen mutatott arcukat fogják mutatni a lila-fehérek. Mint csapat erős az Újpest, sok azonos képességű játékossal rendelkeznek, jó a csapat összetétele, lendületes futballt játszanak, nagyon jó szakember irányítja a szakmai munkát. De nem lehetetlen küldetés idegenből elhozni a három pontot. A támadójátékunknak föl kell javulni, Takácson kívül, a többi csatárunk még nem szerzett gólt idén, remélhetőleg ezen a mérkőzésen a többiek is eredményesek lesznek. Hátul sokkal karakteresebben kell játszani, kiküszöbölni az előző mérkőzéseken elkövetett hibákat, nem szabad üres területeket hagyni, a középpálya és a védelem között meg kell lennie az összhangnak. Nagy Sanyi biztos pont a kapuban, bravúrokat mutat be, középpályán, magyar szinten klasszis játékosaink vannak, gondolok itt Bódira, Tőzsérre, Vargára, a védelemnek fel kell nőni hozzájuk. Nehéz, de jó mérkőzésre számítok, ha a helyzetkihasználásunkon javítani tudunk, hatékonyabbak leszünk elől, meg tudjuk szerezni a három pontot. Az Újpest a szívem csücske, felejthetetlen éveket töltöttem a klubnál, de Debrecen az otthonom, itt élek, szeretem a várost, debreceni srácként nem kérdés, hogy a DVSC sikeréért szorítok.