Tíz perc után beindult a debreceni henger

Folytatta jó szereplését a női NB-II-es bajnokságban futsalcsapatunk, ezúttal a Békéscsabát fektették két vállra.

0

49898522_2542904019085599_2483104804964925440_n-300x174 Tíz perc után beindult a debreceni hengerFotó: Papp Attila

Kicsit könnyedén vették a lányok a mérkőzés elejét, hiába vezettek kétszer is, a vendégek mindkétszer kiegyenlítettek. Üveges Katalin menet közben rendezte a sorokat, feljavult a játék, sorban születtek a szép találatok. A Békéscsaba szinte csere nélkül játszotta végi a mérkőzést, elfáradt, nagy ellenállást már nem tudott kifejteni, így fölényes győzelmet szerzett csapatunk.

Szép volt lányok!

Női futsal NB-II 12. forduló

DEAC – Békéscsabai Wanted SC: 10:2 (5:2)

DEAC: Tóth Renáta, Horváth Petra, Üveges Katalin, Tóth Nóra, Horváth Viktória

Cserék: Fekete Gabriella, Fekésházy Eszter, Dancs Rebeka, Vasvári Dorina, Erdős Edina, Böröczky Szilvia

Játékos-edző: Üveges Katalin

Gólszerzők: Üveges Katalin 9’, 21’, 29’, Fekete Gabriella 11’, 13’, Horváth Viktória 15’, 22’, 37’, Horváth Petra 16’, Dancs Rebeka 35’

Üveges Katalin: Ellenfelünk nem érkezett meg időben, így félórás késéssel kezdődött a találkozó. A Békéscsaba egy cserével állt ki, le a kalappal előttük, hogy a meccset java részt csere nélkül játszották le. Nem rossz csapat, remek kezdő négyesük van, ősszel szoros első félidőt játszottunk ellenük. Felhívtam a lányok figyelmét arra, nem szabad, hogy ellenfelünk táblázaton elfoglalt helye megtévesszen minket. Az első félidőben elég szélsőséges játékot produkáltunk, kicsit elbíztuk magunkat, ennek meg is lett az következménye, 2:2 volt az állás 12 perc után. Számítottam arra, mivel elég erős edzéseket végzünk, hogy nehezek lesznek a lábak, ez be is igazolódott, fáradtak voltak, hiányzott a labdaéhség, de stabilizálódott a játékunk és háromgólos előnnyel zártuk az első játékrészt. Szünetben elmondtam, mit és hogyan kell játszanunk, megértették a lányok és már sokkal magabiztosabban futsaloztunk a második félidőben. Amit kértem, viszont láttam a pályán, végül nagyarányú győzelmet arattunk. A második sor is jó teljesítményt nyújtott, szép támadásokat vezettek, érezték egymást a lányok, nagyon örülök annak, hogy Fekete Gabriella és Dancs Rebeka is gólokat tudtak szerezni. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Folytatjuk a munkát, készülünk a következő, a bajnokság végkimenetele szempontjából nagyon fontos mérkőzésre, Csömörről is három ponttal szeretnénk hazatérni.