U14-es csapatunkhoz már ma megérkezett a Mikulás

Színvonalas mérkőzésen szerezték meg a három pontot a listavezető otthonában akadémistáink.

0

u14-1-300x216 U14-es csapatunkhoz már ma megérkezett a Mikulás

Végig nagy iramú, kiélezett találkozót vívott egymással a két csapat, gólokban sem volt hiány. A Honvéd szerezte meg a vezetést, de még a félidő vége előtt Batai egyenlített. A második félidő elején ismét a hazaiak kerültek előnybe, ezúttal Cibla egalizált, majd a a mérkőzés hajrájában Szakács beállította a végeredményt.

A győzelemnek köszönhetően Garamvölgyi Péter tanítványai a 4. helyen zárták az őszi szezont.

Szép volt srácok!

Honvéd MFA – DVSC-DLA: 3:2 (1:1)

DVSC-DLA: Erdélyi, Kundrák (Karakas 56’), Kokovai, Szabó (Sipos 70’), Vaskó, Horváth-Gaudi, Doktor (Bökönyi 64’), Batai, Szakács, Takács, Cibla (Szántó 76’)

Edző: Garamvölgyi Péter

Gólszerzők: Batai 34’, Cibla 66’, Szakács 76’

Garamvölgyi Péter: Két nagyon jól felkészített csapat találkozott ezen a mérkőzésen, ez pedig meglátszódott a játék színvonalán is, egy élvezetes, izgalmas találkozót vívtunk a Honvéddal. Örülök annak, hogy egy ilyen kiélezett mérkőzésen is hűek maradtunk magunkhoz és a saját megszokott játékunkat tudtuk nyújtani, ami eredményességgel is párosult. Ha nem is végig, de többet birtokoltuk a labdát, irányítottuk a játékot, most a gólszerzéssel sem álltunk hadilábon. Ellenfelünk két pontrúgás után talált be, mi viszont kidolgozott akciók végén voltunk eredményesek, a játék képe alapján megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Győzelmünk értékét növeli, hogy a listavezető otthonából tudtuk elhozni a három pontot. Minden játékosomnak gratulálok, mind a mai mérkőzéshez, mind az egész szezonban nyújtott teljesítményhez. Az ősz hitet kell, hogy adjon nekünk, hogy jó úton járunk.