Van mire építeni

Október 6-án, vasárnap elkezdődtek az U 12-es bajnokság küzdelmei is. A DHK Kék 1 és Kék 2 csapata hazai pályán találkozott a DVTK Jegesmedvék együtteseivel.

0

defaultnews_u12-300x200 Van mire építeni

Mezei Barna: „Kék 1-es csapatunk egygólos vereséget szenvedett, nagyrészt a ki nem használt helyzeteinknek köszönhetően. A jövőben sokkal pontosabbaknak kell majd játszanunk. Az első két harmadot egy góllal veszítettük el, az utolsó harmadot viszont egy találattal megnyertük. A mérkőzés utolsó 10 percében nagy nyomást gyakoroltunk az ellenfél kapujára, de az egyenlítő gólt nem sikerült megszerezni. Mindezek ellenére nem vagyok csalódott, mert jól küzdöttek a srácok. Mini korosztályos kapusunk, Kuti Tamás remekül teljesített első U 12-es mérkőzésén.

Kék 2 csapatunk végig mezőnyfölényben játszva, három góllal nyert. Ki kell emelni, hogy a csapat óriásit küzdött, a játék képén azonban még sokat kell javítani, főként a kidolgozott helyzeteinket szükséges nagyobb hatékonysággal értékesíteni. A jövőben erre fordítunk majd fokozott figyelmet. Örömteli, hogy Kató Bence, aki a tavalyi szezonban még a mezőnyben játszott, most kapusként is nagyszerűen helytállt.”