Véghajrában döntötte el a mérkőzést a kis Loki

A DVSC fiókcsapata hazai pályán kezdte meg tavaszi menetelését.

0

bíró-1-300x200 Véghajrában döntötte el a mérkőzést a kis Loki

Idei első mérkőzésére készült Gyarmati András együttese. Ahhoz, hogy versenyben tudjanak maradni az első helyért, több botlást nem engedhetnek meg maguknak a bajnokság hátralevő mérkőzésein. Jelenleg hatpontos lemaradásban vannak az éllovas Böszörménytől.

A nyitófordulóban hazai pályán fogadták a 12. helyen álló Hajdúsámson csapatát. A mérkőzés elején, első támadásukból betaláltak a debreceni kapuba a vendégek, ez kisebb zavart okozott, de hamar rendezték a sorokat Kusnyírék és előbb egyenlítettek, majd átvették a vezetést.

A második 45 percben újabb találattal egyenlítettek a sámsoniak, ezzel viszont ellőtték a puskaporukat. Bár úgy nézett ki, döntetlennel zárul a találkozó, Bíró kétszer beköszönt még az ellenfél kapujába, Szabó pedig feltette az i-re a pontot és debreceni sikernek örülhettünk a mérkőzés végén.

DVSC-II – Hajdúsámson: 5:2 (2:1)

DVSC-II: Szabados, Kozák, Bíró, Haraszti (Szabó 75’), Nagy A., Újvárosi, Tonhaizer, Mester, Nagy E., Kusnyír, Mezei

Edző: Gyarmati András

Gólszerzők: Bíró 26’, 39’, 84’, 87’, Szabó 88’

Gyarmati András: Egyértelmű célunk volt, itthon tartani a három pontot, szerencsére ez sikerült. A Hajdúsámson végig partiban tudott lenni a mérkőzésen, a hajrát viszont jobban bírtuk illetve volt egy remek napot kifogó Bíró Petink és el tudtuk dönteni magunk javára a mérkőzést.