Maratoni hosszúságú darts csata volt Nyíregyházán

Május 12-én a Nyíregyháza DC látta vendégül a régió darts sportegyesületeinek a csapatjait, a Steel Nemzeti Csapatbajnokság III. osztályában. A tét továbbra is az, hogy a csoportban szereplő 5 csapat közül ki kerül be az országos döntőbe, ahol kiharcolhatja a feljutást a II. osztályba.

0

unnamed-300x146 Maratoni hosszúságú darts csata volt Nyíregyházán

A versenynapon minden egyesület megmérkőzik az összes csoportbeli ellenfelével, így nem csoda, hogy ezúttal is hosszúra nyúlt a küzdelem, délelőtt 10 órától egészen este 8 óráig megállás nélkül repkedtek a nyilak. Az 5 csapat közül 3-at az Arany Bikák Darts SE adott, egyet a Cívis Darts SE és egyet a Nyíregyháza DC.

A szabályoknak megfelelően az Arany Bikák DSE csapatai mérkőztek meg egymással elsőnek. Az All Stars 9-3 arányban nyert a Dara Darts Team ellen. A második meccset megnyerte a Dara DT 9-7 arányban az Aranycsapat ellen. Majd 9-5 arányban tudott nyerni az All Stars az Aranycsapat ellen.

Ezután következett a Nyíregyháza DC és az Aranycsapat összecsapása ahol a Bikák 9-7 arányban nyertek. Utána a Cívis DSE az All Stars csapatával mérkőzött meg, itt 9-3-ra nyertek a Bikák. Ezután a Cívis DSE a Nyíregyháza DC-vel játszott, ahol kiélezett küzdelemben 8-8-as döntetlen született.

A soron következő meccs a Nyíregyháza DC – Dara Darts Team volt. Hősies küzdelemben 9-7 arányú nyíregyházi siker született. Ezt követően az Aranycsapat a Cívis DSE ellen nyert 9-2 arányban. A Dara az utolsó mérkőzésén 9-3-ra nyert a Cívis ellen. A nap utolsó küzdelmében az All Stars a Nyíregyháza ellen tudott nyerni 9-3-ra.

A 2. forduló után az összesített sorrend:

1.Arany Bikák All Stars 22 pont

2.Arany Bikák Dara Darts Team 16 pont

3.Arany Bikák Aranycsapat 10 pont

4.Nyíregyháza DC 5 pont

5.Cívis DSE 4 pont