Töltsük meg a lelátót!

A DVSC labdarúgói a bronzéremért lépnek pályára vasárnap a bajnokság záró fordulójában. Ezen a találkozón a csapat és a szurkolók összefogására van szükség, hogy a hőn áhított dobogós helyezés ne csak vágy maradjon.

0

032-300x179 Töltsük meg a lelátót!

Két éve, a 2016-17-es bajnokság utolsó fordulóban még az volt a tét, hogy bennmaradjon a Loki az első osztályban, akkor a legeredményesebb hazai edző, Herczeg András vette át a csapatot Pontestől. Bandival tökéletesen felkészítette a csapatot és DVSC a Diósgyőr otthonában 3:1-re nyert, ezzel biztosította helyét az élvonalban.

Azóta eltelt két bajnoki év, tavaly már a bronzéremért küzdhetett a Mester irányításával a csapat, akkor az Újpest ellen az utolsó fordulóban nem sikerült megszerezni a harmadik helyet.

003-300x200 Töltsük meg a lelátót!

A történelem ismétli önmagát, ismét az utolsó fordulóra maradt a döntés, csak most a Paks együttesét kell legyőzni a Nagyerdei Stadionban, hogy fiatal, főleg saját nevelésű játékosokból álló csapatunk felléphessen a dobogóra.

Nagy a tét, ezt tudják a fiúk és a szurkolók is, régóta óta várunk már egy sikerre, legutóbb a 2015-16-os bajnokságban végzett a Loki a harmadik helyen. A csapatnak a pályán kell bizonyítania, nekünk szurkolóknak pedig a lelátón, teremtsünk pokoli hangulatot, biztassuk a fiúkat, hajszoljuk bele a Lokomotívot a győzelembe! Mutassuk meg: „EZ DEBRECEN!”

dsc_0072_custom_-300x169 Töltsük meg a lelátót!

                                                                                                      DVTK stadion vendégszektor 2017. május 27.

A két évvel ezelőtti, DVTK elleni sorsdöntő mérkőzésen megtöltöttük a vendégszektort, most itthon, a Nagyerdei Stadiont töltsük meg. A csapat és a szurkolók is megérdemlik a harmadik helyet, együtt, összefogva ez sikerül vasárnap és kezdődhet ünneplés!