„Ti vagytok a legnagyobbak, hej, hej!”

Ezeket a szavakat Herczeg András mondta a bronzmérkőzés után a „B” közép előtt és valóban, mint sok mindenben, most is igazat adunk a Mesternek.

0

1_7-300x200 „Ti vagytok a legnagyobbak, hej, hej!”

A debreceni Ultrák a DVSC – Paks mérkőzésen fantasztikus hangulatot teremtettek a Nagyerdei Stadionban, a 90 perc alatt végig buzdították a csapatot, velük a DVSC 12 játékossal állt ki a találkozóra. Jó érzés volt nem csak hallani a szurkolásukat, de látni is, hogy megtelt a kapu mögötti szektor.

veletekvagyunk720-1-300x186 „Ti vagytok a legnagyobbak, hej, hej!”

A Kisvárda elleni rosszul sikerült mérkőzés után nem kritizáltak, hanem támogatásukról biztosították a csapatot, amit az öltözőben kifeszített „Veletek Vagyunk” feliratú molinóval is jeleztek. Az a hangulat, amit teremtettek, átragadt a többi szektorban helyet foglaló debreceni drukkerre is, míg a fiúk a pályán, a szurkolók a lelátón tették a dolgukat és közösen kiharcolták a győzelmet és a bronzérmet.

A debreceni szurkolótábor nem csak a focimeccseken buzdítja kedvenceit, de a Hódosban is pokoli hangulatot teremtve űzik-hajtja a kézis lányokat, bizonyítva, Debrecennek van a legjobb szurkolótábora!

Hatalmas elismerés és köszönet a debreceni Ultráknak, akik már sokadjára mutatták meg: Ez Debrecen!