A viharral is megküzdöttek a strandröpisek

Az idei évben már a negyedik fordulóra került sor a Hajdúnánási strandon ahol ismét összegyűlt Kelet-Magyarország standröplabda játékosainak java. A szombati nap napsütésben és jó időben kezdődött azonban az előző fordulóhoz hasonlóan kora délután most is egy zivatar szakította félbe a versenyt. A versenyzőknek azonban ez sem szegte kedvét és továbbra is keményen küzdöttek az IT Services Hungary által felajánlott ajándékcsomagokért valamit a verseny szervezői által biztosított kupákért és érmekért.

0

unnamed-300x225 A viharral is megküzdöttek a strandröpisek

A női mezőnyben a győzelmet ezúttal a Szilágyi Csenge/Kiss Liliána páros arathatta le a Béni Kitti/Dömsödi Tamara kettőssel szemben. A nyerő páros tagjai vasárnap sem hagyták abba az érem gyűjtést ugyanis Csenge ismét győzelmet ünnepelhetett, míg Liliána második helyen végzett. A harmadik helyet a Péteri Vanda/Borók Orsolya csapat szerezte meg a Pokó Rita/Papp Dóri duóval szemben.

A férfiak mezőnyében ezúttal 22 páros indult, jelen volt a Kelet-magyarországi régió strandröplabdásainak zöme valamint budapesti és romániai csapatok is érkeztek szép számmal. Az erős mezőny ellenére ismét a Hubicska Patrik/Imre Tibor kettős győzedelmeskedett a Berkes Zoltán/Tóth Dániel párosok ellen. A döntő érdekessége hogy idén már mindkét csapatnak van tornagyőzelme Hajdúnánáson, azonban Hubicska Patrik idén már harmadik győzelmét ünnepelhette, ezúttal Imre Tiborral az oldalán.

A vasárnapi vegyes kategóriát a férfi és női kategória győztesek, Szilágyi Csenge és Hubicska Patrik nyerték a Szabó Kármen/Nagy Márton kettősök előtt. A harmadik helyet a Schmidt Andrea/Müller Vilmos párosok szerezték meg, legyőzve a Kiss Liliána/Kozsla Ádám kettőst.

Összeségében eredményesen zárult a Hajdúnánási Strandröplabda Bajnokság negyedik fordulója amelynek következő állomása augusztus 17-18-án kerül megrendezésre az eredetileg tervezett augusztus. 10-11 helyett. További információk hamarosan az egyesület facebook oldalán lesznek láthatóak.