Teljes intenzitással készülnek a Gladiátorok /videó/

A Debreceni Egyetem amerikaifutball-csapatának játékosai a Bro’Z Cross Gymben végeznek erőnléti tréninget, hogy minél jobb fizikai állapotba kerüljenek a Divízió I-es szezonkezdetre.

0

IMG_8659-scaled-1536x1024-300x200 Teljes intenzitással készülnek a Gladiátorok /videó/Fotó: deac.hu

A bajnokság kezdetéig még bő egy hónap van. Mint ismert, a DEAC Gladiators hazai pályán kezd április 4-én a Budapest Cowbells 2 ellen. A játékosok teljes erőbedobással készülnek az idény kezdetére, amire fizikailag is készen kell állniuk.

Ezért a csapat tagjai hat héten át a Bro’Z Cross Gymben fejlesztik egyebek mellett állóképességüket és erejüket. Zabos Gergely, az edzőterem trénere külön foglalkozásokat tart a falembereknek és külön a skill pozícióban játszó gladiátoroknak. A Debreceni Egyetem amerikai futballistáinak speciális, de egyben nagyon kemény feladatokat kell elvégezniük ezeken az alkalmakon.

Belestünk a falemberek edzésébe és az biztos, hogy a srácok komolyan megizzadnak minden egyes tréningen, így kiváló fizikai állapotban várhatják majd a szezonkezdetet. Ezen kívül rengeteg technikai alapokat is megtanulhatnak Zabos Gergelytől.

Az edzésről vidóbeszámolót is készített csapat: