Böszörményben folytatódott a Tikkadt Szöcske Strandröpi Bajnokság

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség által rendezett Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság harmadik fordulójára hétvégén Hajdúböszörményben került sor.

0

bosz20-300x207 Böszörményben folytatódott a Tikkadt Szöcske Strandröpi Bajnokság

Jó idő, jól előkészített pályák és vízpára várták a játékosokat, akik éltek is a lehetőséggel, szép számmal neveztek a versenyre. A megye több településéről, sőt Budapestről, Székesfehérvárról, Nyíregyházáról is érkeztek játékosok.

A férfiaknál a Lakatos Attila, Pilka Gábor kettős győzött a Marczin Tamás, Marczin Zsolt páros előtt. A harmadik helyet Florin Stoica és Hornok Péter szerezték meg.

Az összesített pontversenyt az elmúlt két fordulót nyerő páros tagjai Lakatos Attila és Pilka Gábor vezetik 16-16 ponttal, harmadik Puskás Kristóf 8 ponttal.

A hölgyek 13 kettőse közül a Püspökladányban is diadalmaskodó Gulyás Vivien, Mező Beatrix utasították maguk mögé a mezőnyt. Az előző fordulóban második helyezett Fehérvári Vivien, Kovács Anett páros tagjai ezúttal bronzérmeket vehettek át.

Az összesített pontversenyben is ők alkotják az élbolyt: Gulyás Vivien és Mező Beatrix 12-12 ponttal áll, míg Fehérvári Vivien és Kovács Anett eddig 9-9 pontot gyűjtött.

Mivel több fiatal lány páros is nevezett, azért U14-es versenyt is rendeztek. Itt Drén Eszter és Kiss Petra (HTE) vehették át az aranyérmeket, klubtársaik Fülöp Boglárka és Szoboszlai Hanna állhattak a képzeletbeli dobogó második fokára, míg az Eötvös DSE fiataljai, Kecskés Fanni és Tóth Zsófia Lili életük első röplabdás érmeit nyerték.

A vegyes párosoknál már a csoportmérkőzések során több izgalmas találkozóra került sor. A csoportok első és második helyezettjeinek keresztjátékai után a győztesek között körmérkőzést rendeztek. Ezeken Nagy-Szabó Kármen és férje, Nagy Márton mindkét ellenfelüket minimális különbséggel győzték le és nyerték meg a fordulót. Az ezüstérmeket Dr. Kovács Katalin és Gyula Zoltán vehették át, míg a harmadik helyre F. Nagy Eszter és testvére F. Nagy Bence értek be.

Az összesített pontversenyben Nagy-Szabó Kármen és Nagy Márton 12-12 ponttal állnak az élen, őket Gulyás Vivien és Lakatos Attila követi 10-10 ponttal.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://hajduvolley.fw.hu ) és a Facebookon ( https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda ).