DEAC U17: Hozták a kötelezőt a fiúk

Magabiztos győzelemmel zárta a DEAC korosztályos együttese a Sényő elleni találkozót.

0

labdarugas05-7-300x225 DEAC U17: Hozták a kötelezőt a fiúk

Annak ellenére szenvedett egygólos vereséget az előző fordulóban Balla Imre együttese Tarpán, hogy jól játszott a csapat, viszont helyzetkihasználás terén elmaradtak a várakozástól a fiúk. A 8. fordulóban könnyebb mérkőzés várt a fekete-fehérekre, amely gárda a nulla pontos Sényőt fogadta. A játékosok minden dicséretet megérdemelnek, nem vették félvállról a találkozót, végig nagy elánnal és fegyelmezetten futballoztak. A mérkőzés már az első félidőben eldőlt, ekkor már három góllal vezettek a hazaiak, majd a szünet után folytatva a gólgyártást, még négyszer vették be ellenfelük kapuját.

Szép volt srácok!

DEAC – Sényő: 7:0 (3:0)

DEAC: Ratku (Bíró 69’), Farkas (Kassai 59’), Komádi (Bánsági 69’), Karika, Kopjári (Tóth B. 59’), Kövér, Pál (Tar 69’), Almási (Harangi 69’), Rajna (Varga L. 59’), Virág, Sándor

Edző: Balla Imre

Gólszerzők: Farkas 7’, Kopjári 27’, Sándor 45’, Virág 52’, Varga L. 78’, Tóth B. 88’, Kassai 89’

Balla Imre: A Sényő ellen megismételtük múlt heti jó játékunkat, viszont ezen a találkozón eredményesebben futballoztunk. Sok szemre tetszetős támadást vezettünk, melyekből szép gólokat szereztünk. Elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, teljesítményével, gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Hajrá DEAC!

KZT