DLA: Fradi, Vasas, Mezőkövesd a hétvégi program

Szombaton folytatódnak a korosztályos bajnokság küzdelmei.

0

40-300x201 DLA: Fradi, Vasas, Mezőkövesd a hétvégi program

U19

Sándor Csaba együttese az előző fordulóban kitűnő játékkal győzte le a Puskás Akadémia csapatát. A hétvégi fordulóban a Ferencvároshoz látogatnak, akik ellen bőven van mit törleszteni. A bajnokságban már kétszer megmérkőztek egymással és mindkétszer a Fradi hagyta el győztesen a pályát. A fővárosiak jelenleg az ötödik helyet foglalják el a táblázaton, 19 mérkőzésükből nyolcat megnyertek, négy döntetlen és hét vereség mellett. Ha együttesünk ugyan azt a jó játékot tudja nyújtani, mint a Puskás ellen, újabb győzelemnek örülhetnek a mérkőzés végén.

Ferencváros – DVSC-DLA

04 07. – 12:00       Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrum

U17

A Fradit fogadják Szatmári Csaba tanítványai szombaton, a bajnokság 22. fordulójában. Múlt héten szoros mérkőzésen maradtak alul az MTK ellen, de a játékra nem lehetett panasz. Az FTC döntetlennel zárta az előző fordulót, de így is csak az utolsó előtti helyen található a táblázaton. Eddigi két mérkőzésük alkalmával egy debreceni és egy fővárosi győzelem született. Ha Baráthék helyzeteiket nagyobb százalékban használják ki, itthon tarthatják a három pontot.

DVSC-DLA – Ferencváros

04.07. 12:00 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

U16

Nem várt, nagyarányú vereséget szenvedett az előző fordulóban Joó Zsolt csapata az MTK otthonában. A mérkőzés elején bekapott három gól eldöntötte a három pont sorsát. Szombaton a Ferencváros ellen javíthatnak a srácok, jó előjel, hogy a fővárosiakat már kétszer sikerült legyőzniük az idei bajnokságban. Ha túl tudják tenni magukat a múlt heti sokkon, meg lehet a harmadik Fradi verés is.

DVSC-DLA – Ferencváros

04.07. – 12:00 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

U15

Rangadót nyert az előző fordulóban Németi János gárdája, magabiztos, jó játékkal győzték le a Puskás Akadémiát. Győzelmükkel megerősítették pozíciójukat a táblázat második helyén. A 22. fordulóban idegenben, a Vasas otthonában lépnek pályára, akiket ősszel könnyedén vertek négy góllal. De ez egy más mérkőzés lesz, azt a fegyelmezett játékot kell nyújtaniuk, ami az utóbbi mérkőzéseken jellemzi a csapatot és akkor tovább gyarapíthatják pontjaik számát.

Vasas – DVSC-DLA

04.07. – 13:00 Illovszky Rudolf Stadion

U14

Fikker Ferenc együttese nem játszott az előző fordulóban, így volt idejük alaposan felkészülni a Vasas elleni találkozóra. Míg csapatunk versenyben van a bajnoki címért, addig a fővárosiak a táblázat alsó régiójában helyezkednek el. Ez viszont nem szabad, hogy megtévessze akadémistáinkat, végig koncentráltan, fegyelmezetten kell játszani ellenük.

Vasas – DVSC-DLA

04.07. 15:00 Illovszky Rudolf Stadion

U13

Rangadó vár Garamvölgyi Péter fiaira, a hétvégi fordulóban a második helyen álló Mezőkövesd együttesével mérkőznek meg a pontokért. A bajnokság végkimenetele szempontjából döntő fontosságú lesz ez a találkozó, ha sikerül legyőzni a kövesdieket, már elérhető távolságban lesz a bajnoki cím. De az is plusz motiváció, hogy megőrizzék eddigi veretlenségüket.

DVSC-DLA – Mezőkövesd

04.07. 15:30 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

U12

Az utolsó előtti helyen álló Mezőkövesd legyőzése nem szabad, hogy különösebb gondot jelentsen Száraz Ádám csapatának. Mondhatni, kötelező megszerezni a három pontot, ha meg akarják tartani a második helyüket. Az előző fordulóban megnyert Nyíregyháza elleni rangadó is azt mutatja, együttesünk jó formában van.

DVSC-DLA – Mezőkövesd

04.07. 14:00 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont