DLA U15: Bravúros pontszerzés az éllovas ellen

A még veretlen Honvéd korosztályos együttesét fogadta Garamvölgyi Péter csapata a bajnokság 10. fordulójában.

0

59-300x207 DLA U15: Bravúros pontszerzés az éllovas ellen

Nem várt könnyű mérkőzés akadémistáinkra, hiszen a még veretlen, a tavalyi bajnok Honvéd ellen léptek pályára. Garamvölgyi Péter dolgát nehezítette, hogy egy kapust tudott csak nevezni, mivel Erdélyi Benedek lebetegedett, fiatal hálóőrünknek kívánunk minél gyorsabb gyógyulást kívánunk. A nehézségek ellenére csapatunk nagyszerűen helyt állt, méltó ellenfelei voltak a kispesti gárdának, a fiúk ismét bebizonyították, bárki ellen képesek a jó játékra. Végig kiegyenlített volt a küzdelem, mindkét gárda előtt adódtak lehetőségek, gól viszont egyik oldalon sem született, a csapatok igazságosan megosztoztak a pontokon.

Szép volt srácok!

DVSC-DLA – Honvéd MFA: 0:0

DVSC-DLA: Csapó, Mikuljuk, Kokovai, Szabó, Vaskó, Horváth-Gaudi (Bökönyi 75’), Bóta, Takács, Szakács (Bucsák 25’), Batai, Cibla (Doktor 62’)

Edző: Garamvölgyi Péter

Garamvölgyi Péter: Egy nagyon jó képességű csapattal tipikus egygólos mérkőzést játszottunk, végig partiban voltunk a Honvéddal. Mindkét oldalon voltak lehetőségek gólszerzésre, akár a mi, akár ellenfelünk javára eldőlhetett volna a mérkőzés. A fiúk nagyon okosan, tudatosan, taktikusan és nagy akarattal futballoztak. Győzelmi esélyeink akkor lettek volna, ha labdaszerzések után gyorsabban, hatékonyabban és pontosabban tudunk támadásokat vezetni. A csapat mentálisan rendben volt, a játékosok az első perctől az utolsóig tették a dolgukat, amiért mindenképp jár a dicséret. Véleményem szerint az ilyen találkozók szolgálják leginkább a fejlődést, gratulálok mindenkinek, jó pihenést kívánok a srácoknak! Dolgozunk tovább, legközelebb csütörtökön lépünk pályára Szombathelyen.