DSC-SI U19: Kiütéses győzelem felszabadult játékkal

A múlt heti gyenge teljesítményt feledtetve, Selyem Nádor tanítványai jó játékkal nyerték meg a Mátészalka elleni mérkőzést.

0

IMG_4416-300x200 DSC-SI U19: Kiütéses győzelem felszabadult játékkalFotó: Rizán Zsolt

Az első percekben kidomborodott a két csapat közti különbség, a Mátészalkának egy célja volt, minél kevesebb kapott góllal átvészelni a 90 percet. Az első félidő közepéig úgy ahogy sikerült is ez, ebben a periódusban csak két gólt kaptak, de utána már nem tudták feltartóztatni a debreceni srácokat, beindult a gólgyártás. Helyzetek sokaságát dolgozta ki a kék-sárga alakulat, fokozatosan növelték előnyüket, meg sem álltak 12 találatig.

Szép volt srácok!

DSC-SI – Mátészalka: 12:0 (5:0)

DSC-SI: Ésik, Prokisch, Arday, Kocsis (Sallai 46’), Gál, Nagy D. (Tamás 73’), Spitzmüller, Simon, Nemes (Furó 61’), Nánási, Sándor

Edző: Selyem Nándor

Gólszerzők: Simon 10’, 85’, Spitzmüller 20’, 30’, 43’, 50’, Nánási 27’, 52’, 83’, Sándor 48’, Prokisch 58’, 62’

Selyem Nándor: Az volt a kérésem a mérkőzés előtt, felszabadultan játszunk, alakítsunk ki minél több helyzetet, próbáljunk minél több gólt szerezni. A fiúk élvezték a játékot, formás támadásokat vezettünk, többször megbontottuk ellenfelünk védelmét, mögéjük tudtunk kerülni, a kisjátékokat jól oldottuk meg. A beadásokra jól érkeztünk középen, szép gólokat szereztünk, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, ha kicsivel jobban használjuk ki helyzeteinket, győzelmünk nagyobb is lehetett volna, de nem akarok elégedetlennek tűnni. Még van egy mérkőzésünk idén, szeretnénk a Cigánd otthonából is három ponttal hazatérni. Gratulálok a csapatnak a jó és eredményes játékhoz!