Elhunyt Tóth Róbert Európa-bajnok kajakozó

Az ifjúsági Európa- és többszörös országos bajnok kajakos, Tóth Róbert, vasárnap, 29 éves korában elhunyt.

0

71388746_980588105617312_3219067903768788992_n-300x169 Elhunyt Tóth Róbert Európa-bajnok kajakozó

2017-ben támadta meg szervezetét a rák egyik agresszív fajtája, de Robi szembeszállt betegségével, a végsőkig küzdött ellene. Májusban még úgy nézett ki, leküzdi a rákot, sajnos ezt a versenyt már nem tudta megnyerni, szervezete vasárnap feladta a harcot.

Halálhírét felesége, Reményi Diána jelentette be közösségi oldalán:

Robi, szerelmem

Leírhatatlan mindaz, amin az elmúlt majdnem két hétben átmentünk. A folyamatos kontroll alatt töltött hónapok után, minden különösebb előjel nélkül, egy felfoghatatlan és őrült végső háború kezdődött. Mégsem tudom azt mondani, hogy a rák győzött le téged. Olyan volt az egész, mintha beláttad volna, hogy csak úgy tudod megállítani ezt a démont a testedben, ha előbb elpusztítod saját magad. Az utolsó percig emberfeletti küzdelem volt, az utolsó leheletedig bivalyerős maradtál. A harcos. Így hívtak az ápolók, az orvosok, mindenki.

Az egyetlen, ami ad némi megnyugvást, az az, hogy a minden porcikájában tökéletes tested végre megpihenhet, és a csodaszép lelkecskéddel együtt fellélegezhet egy olyan világban, ahol már nincs betegség és nincs ez a pokoli fájdalom sem, amit át kellett élned.

Sajnálom, hogy az irántad érzett mérhetetlen szerelmem sem volt elég ahhoz, hogy kiszabadítsalak a betegséged börtönéből.

Őszinte részvétünk a családnak! Isten nyugosztaljon Robi!