Erősen lejtett a hazai pálya

A játékvezető is segítette a Nyíregyháza győzelmét.

0

received_10214197732048938-3-300x225 Erősen lejtett a hazai pálya

Nagyon készültek a lányok erre a mérkőzésre, mert a Nyíregyháza elleni találkozó a női fociban is rangadónak számít. Jól is kezdtek, játékukban meg volt a lendület, szépen felépítették támadásaikat, de a védekezésre is odafigyeltek. A 27. percben egy szélről középre tett labdát Katona Klaudia juttatott a nyírségiek kapujába. Csapatunk egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet a listavezetővel szemben, sőt, voltak periódusok, amikor föléjük is nőttek. A folytatásban viszont a nyírségieket a játékvezető is segítette, ítéleteivel alaposan felborzolta a kedélyeket. Két büntetőt adott a hazaiaknak, amik elég véleményesek voltak, ezzel el is dőlt a mérkőzés.

Nem kell elkeseredni, a bírói tévedések mindig benne voltak és lesznek is a játékban. A következő mérkőzésen lehet javítani, megmutatni, milyen jó is a csapat.

Nyíregyháza – DLA-DEAC: 3:1 (1:1)

DLA-DEAC: Oláh Judit, Molnár Gréta, Tóth Zsóka, Mikita Veronika (Balla Zsanett 41’), Csordás Eszter (Keczán Zsanett 41’), Katona Klaudia (Komlós Lilla 41’), Magyar Lívia (Kunkli Kitti 41’), Szabó Fanni, Zágonyi Hanna (Helmeczi Petra 41’), Papp Boglárka, Kiss Boróka

Edző: Takács Tamás

Gólszerző: Katona Klaudia 27’

Takács Tamás: Jól kezdtük a mérkőzést, bátran futballoztunk, sikerült megszereznünk a vezetést, sajnos a Nyíregyháza egyenlíteni tudott. A második félidőben nem játszottunk olyan jól, mint az elsőben, de végig partiban voltunk ellenfelünkkel, mégis vereséget szenvedtünk. A játékvezető két büntetőt ítélt meg ellenünk, egyiket sem éreztem jogosnak és ez el is döntötte a mérkőzést. A lányok nagyon el voltak keseredve, ők is erősen vitatták a tizenegyesek jogosságát. De ezen túl kell lépnünk, lesz most egy hosszabb szünet, dolgozunk tovább, próbáljuk tökéletesíteni a játékunkat, készülünk a következő mérkőzésünkre.