A vasárnapi összecsapás – az elmúlt hétvégén lejátszott két találkozóval ellentétben – a hazai U 20-as pontvadászatba is beleszámít.

A győriek régi ismerősnek számítanak; szeptember 3-án ellenük játszottuk az idénynyitót, melyet 5-2-re megnyertünk. A Rába-parti gárdának azóta sincsen jó szezonja, jelenleg a nyolcadikak az EBYSL B csoportjában, míg a hazai bajnoki tabellán a kilenc csapat vetélkedésében a 7. helyen állnak. Akár az osztrák, akár a magyar junior bajnokság eredménylistáját vesszük is szemügyre azt találjuk, hogy számos vereségbe futottak bele a közelmúltban, legutóbb november 2-án a KMH ellen.

A mieink a szezon egészében sokkal jobban muzsikáltak; október első felében ugyan kisebb hullámvölgybe kerültek, ám ebből szerencsére már sikerült kilábalni. Ennek bizonysága a múlt vasárnap és kedden kivívott két szép győzelem a Vienna Capitals és a Vasas SC csapataival szemben. A két együttes képességeit és jelenlegi formájukat összevetve egyaránt elmondhatjuk, hogy a debreceni fiúk győzelmi esélyekkel indulnak a nyugat-dunántúli utazásra. Bizonyosság a sportban nyilván nincsen, a szándékaink azonban egyértelműek: Győrben a három pontra hajtunk.

Győri NEMAK ETO HC – Debreceni Hoki Klub
2017.11.05. (vasárnap) 13:30, Győr