Herczeg András: „a győzelem volt a legszebb névnapi ajándék számomra”

A 14. fordulóban a játékosok, a szombaton névnapját ünneplő edzőjüket győzelemmel ajándékozták meg. A Loki mestere értékelésében kiemelte, a csapat végig fegyelmezetten, nagy akarattal futballozott.

0

dsc_0060_custom_-300x200 Herczeg András: „a győzelem volt a legszebb névnapi ajándék számomra”

Úgy érzem, a Zalaegerszeg ellen végig csapatként játszottunk, az egész mérkőzésen nagyon fegyelmezetten, jó hozzáállással, nagy szívvel és akarattal futballoztunk. A hozzáállással már Kisvárdán sem volt gond, akkor nem sikerült nyernünk, most viszont megszereztük a három pontot. Elsősorban a stabil védekezésre fókuszáltunk, labdaszerzések után pedig próbáltunk gyors támadásokat vezetni, kettőt sikerült góllal befejeznünk. Garba első találata megnyugtatta a csapatot, adott agy kis magabiztosságot, önbizalmat a fiúknak, amire nagy szükség volt. Szünetben azt kértem, továbbra is fegyelmezetten védekezzünk, még jobban koncentráljunk. Várható volt, hogy a Zalaegerszeg beívelésekkel fog próbálkozni, már a beadásokat meg kell próbálni megakadályozni, ne tudják a két magas, jó felépítésű játékoshoz, Bobálhoz és Ikobához eljuttatni a labdát. Külön kértem, ha lehet, még gyorsabban vigyük végig a támadásokat, illetve a labda birtokában még türelmesebben játszunk. A második félidőben tudtuk növelni az előnyünket és végül megnyertük a mérkőzést. Ez a győzelem volt a legszebb névnapi ajándék számomra, nagyon boldoggá tett, köszönöm a csapatnak.

A mérkőzés elején és a végén voltak nehéz periódusaink, de a köztes időszakban nagyon fegyelmezettek és stabilak voltunk. Kosicky nagyon jól védett, többször is hatalmas bravúrokat mutatott be, nagyon sokat hozzátett teljesítményével a győzelemhez. A játékosok mindent megtettek, a védekezésből mindenki kivette a részét, egységesek voltunk. A cserék jól szálltak be a mérkőzésbe, Bódi miután pályára lépett, adott egy magabiztosságot, önbizalmat a csapatnak, általa labdabiztosabbak lettünk, illetve Adeniji és Trujic is hozzátették a magukét a játékhoz. Sajnos Szécsit kényszerből le kellett cserélnem, az elsődleges diagnózis, vagy húzódás, vagy részleges izomszakadás, de nem tudjuk pontosan mi a baj, erről majd az orvosi vizsgálat után tudok nyilatkozni.

Nagyon bízok benne, ez a győzelem önbizalmat, magabiztosságot és hitet ad a srácoknak, ugyanakkor nem kényelmesít el bennünket. Nagyon fontos mérkőzések várnak ránk, egy kupa találkozón és két bajnokin lépünk még pályára az év hátralévő részében. Mindhárom találkozón ugyan ilyen fegyelmezetten és hozzáállással kel játszanunk. Sűrű hét elé nézünk, szerdán ismét útra kelünk, Dorogon Magyar Kupa mérkőzésen lépünk pályára. Próbálunk regenerálódni és alaposan felkészülni, szeretnénk olyan eredményt elérni, amivel kivívhatjuk a továbbjutást. Hétvégén pedig egy újabb fontos bajnoki vár ránk, a Honvédot fogadjuk a Nagyerdei Stadionban.