Herczeg András: „Egy izgalmas, igazi kupatalálkozón vagyunk túl”

A DVSC labdarúgói kedden kupamérkőzésen léptek pályára a Vasas ellen, mint szakvezetőnk elmondta, egyértelmű céllal érkeztek a Megyeri útra.

0

dsc_0255_custom_-300x213 Herczeg András: „Egy izgalmas, igazi kupatalálkozón vagyunk túl”

Tudtuk, hogy nem vár ránk könnyű mérkőzés, a 90 perc során ez be is bizonyosodott, a Vasas egységes, jó csapat, tehetséges U21-es válogatott fiatalok vannak a keretükben, kiegészülve idősebb, rutinos játékosokkal. Sajnos tőlünk sokan hiányoztak, Tőzsér mellett Kusnyír, Csősz, Könyves és Bényei is megsérült, Cikos pedig belázasodott, de egyértelmű céllal érkeztünk a Megyeri útra, kivívni a továbbjutást, ezt sikerült is elérnünk. Egy izgalmas, igazi kupatalálkozón vagyunk túl, sikerült megszereznünk a vezetés, a Vasas egyenlítő gólja után átvettük a játék irányítását, a cserék után a mi akaratunk érvényesült. A játékosok végig elszántan, nagy akarattal játszottak, mindent megtettek a győzelemért, Damásdi és Nagy Kevin is bizonyították, lehet rájuk számítani, jó teljesítményt nyújtott a csapat. Két nehéz idegenbeli találkozót sikerült megnyernünk, amiért maximális dicséret illeti a társaságot.

Szombaton ismét nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, a harmadik helyen álló Honvédot fogadjuk. A Kispest nagyon jó csapat, masszívak, jó a védelmük, ezt bizonyítja, kevés gólt kaptak, elől gyors támadókkal rendelkeznek. Kiélezett mérkőzésre számítok, kemény, agresszív párharcokra, ezekre kell felkészülnünk. Még nem tudom, milyen kezdővel állunk fel, tegnap Bódi is kapott egy rúgást a lábára, Avdijaj is rosszul érezte magát a mérkőzés után, bízok benne, minél kevesebb hiányzónk lesz. Nagyon jó lenne győzelemmel búcsúzni szurkolóinktól az utolsó hazai találkozón, sűrű a mezőny, minden pontnak nagy jelentősége van.