fotó:dvsc.hu

Már az első percekben kapuja elé szegezték a Békéscsabát a lányaink, akik megszállták saját védőharmadukat és csak a védekezésre koncentráltak. Csapatunk így is sok helyzetet tudott kidolgozni, de gólt nem sikerült szerezniük, még büntetőből sem. A folytatásban az átlövéseknek köszönhetően sikerült a védelmet feltörni és gólokat szerezni. A félpályát egész mérkőzésen nem tudta átlépni a vendégcsapat, minden erejük a védekezésben merült ki. A végén még kapusunk is gólt szerzett, büntetőből talált be a csabaiak kapujába.

DVSC-DLA – Békéscsaba 4–0 (0-0)

 DVSC-DLA: Szabó Nikolett – Bécsi Barbara, Kovács Krisztina, Kengye Vivien – Luka Kimberli (Vértesi Nikolett, 52.), Horváth Petra, Horváth Viktória, Éles Réka – Gajzágó Flóra (Pintye Vivien, 62.), Kota Szabina, Terhes Tímea (Kakócz Adelina, 58.)

Edző: Szegedi Szabolcs

Gólszerzők: Horváth Petra 2, Horváth Viktória, Szabó Nikolett

Szegedi Szabolcs:

szegedi_szabolcs Lánycsapatunk esélyt sem adott a BékéscsabánakNehéz dolgunk volt az első félidőben, a Békéscsaba nagyon betömörült a kapuja elé, nem volt könnyű átjátszani őket. De így is több helyzetet sikerült kidolgoznunk, amit vagy a labda elé vetődve hárított az ellenfél védelme vagy mi hagytuk ki, sőt tizenegyest is hibáztunk. Szünetben azt kértem a lányoktól, minél több átlövéssel próbálkozzanak. A második játékrészben sikerült feltörni a védelmüket és gólokat tudtunk szerezni, de nagyobb arányban is győzhettünk volna a helyzeteink alapján.  A végén kapusunk is gólt szerzett, a megítélt büntetőt higgadtan értékesítette. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.