Loki Focisuli U15: Ünnepi hetes

A regionális bajnokság 22. fordulójában a Loki Focisuli fiataljai nagyarányú győzelmet arattak Cigándon.

0

lead_560w-3-300x225 Loki Focisuli U15: Ünnepi hetes

A debreceni fiatalok dobogón szeretnék zárni az idei bajnokságot, mely felé jó úton járnak, a szezon végére a 2. hely tűnik reális célnak. Addig, hogy ez megvalósuljon, sok meccs van még hátra, melyek közül az elsőt szombaton már letudták. A 22. fordulóban a 8. helyen álló Cigánd otthonába látogattak, mely gárda ellen jó esély kínálkozott a pontszerzésre.

Hamar megmutatkozott, melyik fél a jobb csapat, 5 perc elteltével már a piros-fehéreknél volt az előny, melyet újabb 5 minutum elteltével megdupláztak. A lokisták felszabadultan, jó iramban futballoztak, irányították a játékot. A 19. percben ismét kapitulált a hazai védelem, majd kis idő elteltével már a 4. találat is felkerült az eredményjelzőre.

A második félidőben sokáig nem lehetett újabb gólt feljegyezni, de a mérkőzés záró etapjában ismét találatok kerültek a Loki Focisuli neve mögé, még háromszor zördült meg a cigándi háló, ezzel a vendégek 7:0-ra megnyerték a találkozót.

Szép volt srácok!

Cigánd – Loki Focisuli: 0:7 (0:4)

Loki Focisuli: Vámos, Kovács B., Pirka (Burzán 67’), Oláh, Sóvári (Nagy Gy. 67’, Bárány (Tomosi 70’), Diószegi (Berhés 67’), Hadházi, Sipos, Ludmány (Zöld 67’), Varga V. (Májercsik 49’)

Gólszerzők: Diószegi 5’, Bárány 10’, Pirka 19’, Hadházi 30’, Májercsik 65’, Vámos 75’, 78’

KZT