A mieink a győztesek között!

Az U 13-as és az U 14-es tehetségfejlesztő csoportok március 5-ei és 6-ai összetartásán rendezte meg a Metodikai Központ a már hagyományos MetodiCup Tornát.

0

defaultnews_u14-300x200 A mieink a győztesek között!

Az összetartásra meghívott játékosokat mindkét korcsoportban nyolc csapatra osztották a szervezők, akik egymás között döntötték el a kupák sorsát. A mérkőzéseken kívül fizikai felmérésekre és elméleti teszt megírására is sor került. A csapatokat olyan vendégedzők irányították, akik maguk is résztvevői voltak Glen Williamson utánpótlás programjának.

Március 5-én az U 14-es korosztály győztese a Farkasok csapata lett, a debreceni játékosok közül Végh Dániel, Kovács Balázs Bonifác és Terdik Csanád is a magasba emelhette a kupát. Más csapatok színeiben Urbán Ákos, Novák Benedek és Szefereinkin Philip szintén részese volt a megmérettetésnek.

A következő napon az U 13-as játékosok mérték össze az erejüket. Ebben a korcsoportban a Vadlovak együttese hódította el a METOKUPÁT. Játékosunk, Gönczi Gergő a győztes alakulatot erősítette, de rajta kívül a tornán a jégre lépett Domán Péter, Varga Máté, Révész Levente és Csanády Marcell is. A teljes debreceni különítményt dicséret illeti a derekas helytállásért!