Most jobb volt az ellenfél

A rangadón nagy pofonba szaladt bele a sportiskola U17-es csapata.

0

40065055_451598135340578_4347461082076413952_n-1-300x200 Most jobb volt az ellenfél

Az őszi szezon legfontosabb mérkőzése sajnos nem úgy sikerült Jankovics Sándor tanítványainak, ahogy tervezték, nagyarányú vereséget szenvedtek. Nem lehet mondani, hogy a Kisvárda érdemtelenül nyerte meg a mérkőzést, a játék minden elemében felülmúlták a mieinket. Az viszont biztos, ekkora tudásbéli különbség nincs a két csapat között, ezt már számtalanszor bizonyították a srácok.

Azt üzennénk a játékosoknak: sportemberek vagytok, el kell tudni viselni a vereséget, bármennyire is fájó volt, tanuljatok a hibákból, dolgozzatok még keményebben, hogy álmotokat meg tudjátok valósítani. Ennél ti sokkal jobbak vagytok!

Várda LA – DSC-SI: 7:0 (2:0)

DSC-SI: Arany, Prokisch, Arday (Németh 61’), Asztalos (Nagy D. 61’), Burai, Spitzmüller, Zubora, Nemes, Varga (Nánási 53’), Czapp, Szőke

Edző: Jankovics Sándor

Jankovics Sándor: Nagy pofonba szaladtunk bele, a Kisvárda minden téren fölénk nőtt, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Az elején még tartottuk magunkat, voltak lehetőségeink is, de ma kicsit tompábban mozogtunk. Ha letámadtunk, nagy terület nyílt hátul, ha visszább álltunk, addig járatták a labdát, amíg nem találtak egy szabad passzsávot, volt 3-4 játékosok, akikkel egyszerűen nem bírtunk. Szünetben próbáltuk rendezni a sorokat, bátrabb játékot kértem, de a negyedik gól után teljesen szétestünk. Kapusunk bravúrokat mutatott be, a gólokról nem tehetett. Jobb csapattól nem szégyen kikapni, de ekkora különbség nincs a két gárda között, ez most sajnos így sikerült. Mindenkit megviselt a vereség, a következő napok feladata az lesz, hogy lelket öntsünk a játékosokba, fel kell állnunk, dolgozni tovább, nem adjuk fel a csapat által kitűzött célt. Lesz egy visszavágó, amire még alaposabban fel fogunk készülni, de addig a többi mérkőzést be kell húznunk. Három és fél év alatt ez volt az ötödik vereségünk, ez sok mindent elárul, tanulunk a hibákból, kijavítjuk és megyünk tovább. Természetesen, gratulálok a Kisvárdának a győzelemhez.