Sikerrel tért vissza Zoran Spisljak a cívisvárosba

Meglepő vereséget szenvedett a kis Loki vasárnap a Hatvan együttesétől.

0

kisloki1-300x200 Sikerrel tért vissza Zoran Spisljak a cívisvárosbaFotó: Ásztai Csaba

Visszatért Debrecenbe az egykori cívisvárosi edzőikon, na persze nem a DVSC-t érkezett megmenteni, sőt! A kis Loki fogadta a harmadosztály 9. fordulójában a Hatvan gárdáját vasárnap, melynek Zoran Spisljak a vezetőedzője.

A debreceni fiatalok a legutóbbi két párharcukat megnyerték, a hatvaniak viszont már hosszú ideje nem győztek, egészen pontosan hat mérkőzés óta.

Nos, ezen előjelek után nem csoda, hogy a piros-fehér együttes kezdte jobban, magabiztosabban az összecsapást. Öröm volt nézni a fiatalok játékát. Mindezt meg is koronázta egy góllal a debreceni alakulat, a 30. minutumban Tordai Balázs talált az ellenfél kapujába.

Végig támadott a kis Loki, a szélen is jó erőben voltak, jól mozogtak a srácok. A Hatvan nem igazán tudott mit kezdeni támadásaival, rendre csúszott egy-egy homokszem a gépezetükbe. Mindez azt eredményezte, hogy a szünetre maradt az egygólos hazai vezetés.

A második játékrészre mintha mindkét csapatot kicserélték volna. A Hatvan játszotta azt, amit a kis Loki az első félidőben, feljavultak elöl is és hátul is. A cívisvárosiak pedig mintha bennmaradt volna az öltözőben, vagy ráült volna az eredményre, de már nem mentek olyan simán a támadások, mint az első negyvenöt perc során.

A vendégek mintha ezt megérezték volna, gólt szereztek a 47. és a 60. percben is, vagyis 13 percre volt szükségük ahhoz, hogy a maguk javára fordítsák a mérkőzést.

Ezután küzdöttek ugyan becsülettel Máté Péter tanítványai, de csak az eredmény után futottak. Helyzetekig eljutottak ugyan a debreceniek, gól azonban már nem született, a Hatvan elvitte a három pontot a hajdúságból.

Ha van vereség, ami meglepetés, hát ez az volt.

NB III Keleti csoport 9. Forduló

DVSC II–Hatvan: 1–2 (1–0)

DVSC II: Erdélyi – Szabó, Fűzfői (Ter-Mkrtchyan, 80.), Tordai, Sárosi, Zahuczky (Bökönyi, 54.), Takács, Batai (Rácz, 54.), Cibla (Sustyák, 80.), Fábián, Pinte.

Vezetőedző: Máté Péter

Gólszerző: Tordai 30′

P.I.