Sikerrel vették a hortobágyi akadályokat is a DEAC lovasai

A hétvégén országos minősítő versenyt rendeztek Hortobágyon. Díjugratóink ismét dobogós helyezéseket értek el.

0

Szabo_Gabor_lengyel_Anna_Sekowskafoto3-300x154 Sikerrel vették a hortobágyi akadályokat is a DEAC lovasaiFotó: deac.hu

Pénteken az ötéves lovak versenyszámában az ifj. Szabó Gábor által lovagolt Follow The Flow a harmadik helyen végzett. A DEAC kiválósága 120 cm-en második lett El My Dream Ladyvel, majd a nap végén a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokát is sikerült birtokba vennie, ugyanis a 140 cm-es Horse Trans Cargo felnőtt nagydíj első fordulóját megnyerte El Contheróval, míg H-Secret by Boris nyergében a második lett.

Szombaton a 135 és a 145 cm-es versenyszámban is DEAC-siker született ifj. Szabó Gábornak köszönhetően, aki előbb Secrettel, majd El Contheróval diadalmaskodott.

Vasárnap bekapcsolódott a versenybe két fiatal lovasunk is, és ha már ott voltak, ismét letették névjegyüket. Fábián Johanna Quantummal megnyerte a 130 cm-es számot, Fábián Maja pedig a sérülésből visszatérő Chacrinue-val a harmadik helyen végzett. Ifj. Szabó Gábor ezen a napon sem maradt győzelem nélkül, ugyanis H-Secret by Boris nyergében az első helyen végzett a nagydíj döntőjében, El Contheróval pedig harmadik lett. A kétmillió forint összdíjazású versenyszámban összevetés után dőlt el a végső sorrend.