Tóth Zsóka: „Felemelő érzés volt ott állni a Nagyerdei Stadionban”

A Debreceni Sportélet díjazottjai között volt az U16-os lánycsapat gólerős játékosa, Tóth Zsóka, aki már egy korosztályban bronzérem büszke tulajdonosa és gólkirálynője. Hétvégén, ha sikerül nyerniük, az U16-os bajnokságban is átveheti a bronz medált és nagy eséllyel ebben a korosztálynak is a legeredményesebb gólszerzője lesz. Zsóka célként tűzte ki maga elé, hogy bekerüljön az utánpótlás válogatottba, ami látva jó teljesítményét, sikerülni is fog.

0

60976169_2162729657108780_8094672717573259264_n-300x200 Tóth Zsóka: „Felemelő érzés volt ott állni a Nagyerdei Stadionban”

A díjátadó előtti héten mondta edzőm, Takács Tamás, hogy én fogom megkapni a Legjobb játékos-díjat, amire megmondom őszintén, nem számítottam. Nagyon boldog vagyok és hihetetlenül büszke arra, hogy idén én részesültem ebben az elismerésben, ez bizonyítja számomra, hogy jó úton járok. Felemelő érzés volt ott állni a Nagyerdei Stadionban több ezer szurkoló előtt, hallani, amikor bemondták a nevem, és átvehettem Tisza Tibortól a serleget, ami egy életre szóló emlék. Lassan kilenc éve focizok, unokatestvéreim vettek rá, hogy elkezdjem ezt a sportot, ami azonnal megtetszett. Már a kezdetekben, Lente Lajosnál is komolyan vettem és veszem ma is a labdarúgást, nagyon sokat dolgozok az edzéseken, hogy minél jobb legyek, a mérkőzéseken igyekszek a legjobb teljesítményt nyújtani. Nincs megállás, dolgozok tovább, célként tűztem ki magam elé, hogy bekerüljek a korosztályos válogatottba, ezért mindent meg is fogok tenni. Most még vár rám és a csapatra egy nagy feladat, hétvégén szeretnénk utolsó bajnokinkon jó eredményt elérni és megszerezni a harmadik helyet. Nem lesz egyszerű, de meg kell próbálnunk. Az U14-es bajnokságban én szereztem a legtöbb gól, az U16-ban is szeretnék gólkirálynő lenni.

16-1-300x200 Tóth Zsóka: „Felemelő érzés volt ott állni a Nagyerdei Stadionban”

Szeretném megköszönni edzőmnek, Takács Tamásnak, hogy megkaphattam a díjat, valamint unokatestvéremnek, a DVSC játékosának, Ujvárosi Ádámnak, aki példaképem is, nagyon sokat segít nekem. Természetesen, szüleimnek is hálával tartozok, mindent megtettek és tesznek, azért, hogy futballozhassak, ott vannak a meccseimen, szurkolnak a csapatnak és büszkék rám. Csapattársaimnak is köszönöm, hiszen az ő jó teljesítményük is kellett ahhoz, hogy ebben a megtisztelő elismerésben részesülhettem.