Újra a győzelem útjára léptek a lányok

A DLA U19-es lánycsapata magabiztos győzelmet aratott Szegeden.

0

dsc_0095_custom_-300x200 Újra a győzelem útjára léptek a lányok

Szegedi Szabolcsnak nem volt könnyű dolga, sokan hiányoztak a csapatból sérülések miatt. Valószínű, ezt a bajnokságot már így kell befejezniük.

Mindezek ellenére a lányok magabiztosan, a játékot végig irányítva nyerték meg ezt a mérkőzést, már az első félidőben megnyugtató előnyt szereztek, amit fordulás után tovább tudtak növelni.

Összességében a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

St. Mihály SE – DVSC-DLA: 0:4 (0:3)

DVSC-DLA: Vértesi Nikoletta (Szmozsanyica Vanessza 41’), Bécsi Barbara, Kota Szabina, Horváth Petra, Éles Réka, Kovács Krisztina, Szabó Nikolett, Kakócz Adelina, Gajzágó Flóra, Terhes Tímea, Papp Anna

Edző: Szegedi Szabolcs

Gólszerzők: Kakócz Adelina 11’, 40’, Horváth Petra 19’, Éles Réka 70’

Szegedi Szabolcs: Erősen foghíjasan tudtunk kiállni a mérkőzésre, nagyon sok a sérültünk, illetve eltiltás miatt is volt hiányzónk, szerencsére ez nem látszott meg a játékunkon. Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést, a folytatásban már csak az volt a kérdés, hány góllal tudunk nyerni. A gólokon kívül is voltak még lehetőségeink, azok azonban kimaradtak. Sikerült túltenni magunkat az előző heti csalódáson, a lányok jól játszottak és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak. Nagyon hosszú utazás után vagyunk, fáradtan érkeztünk meg Szegedről.