Negatív a Loki játékosainak a Covid-tesztje

Mint azt már hírül adtuk, országszerte növekszik a koronavírus-fertőzöttek száma, a DVSC környezetében is regisztráltak megbetegedést a szakemberek.

0

or_dvsc_lapozos_171_20110302221701_91-1-300x186 Negatív a Loki játékosainak a Covid-tesztje

A klub azonnal cselekedett, a hétvégén valamennyi játékosa, stábtagja és irodai dolgozója – az egészségügyi protokollt maximálisan betartva – Covid-teszten vett részt.

Jó hír, hogy a Loki összes játékosának negatív lett a tesztje, sőt, a csapat tágabb környezetében is csak két teszt hozott pozitív eredményt. Az érintettek természetesen a törvényi szabályozásnak megfelelően házi karanténban vannak, állapotuk jó, tünetmentesek. A klubnál szigorú szabályozás vonatkozik mindenkire és folyamatos fertőtlenítés zajlik az elővigyázatosságot szem előtt tartva.

A mintavételt kedden megismétlik, ugyanis két negatív teszt szükséges a mindennapi munka folytatásához. Amint lesz további érdemi információ az ügyben, a DVSC közli a nyilvánossággal. Azt még érdemes megemlíteni, hogy a bajnokságban 2 hetes szünet következik, így szerencsére van lehetőség a helyzet megnyugtató megoldására.