DLA U14: Újabb pontot szerzett csapatunk

Akadémiai csapatunk a 7. forduló pénteki játéknapján döntetlent ért el a Videoton otthonában.

0

u14-joó-300x211 DLA U14: Újabb pontot szerzett csapatunk

Jól és szemre is tetszetősen futballozott Joó Zsolt együttese az első félidőben, uralták a játékot, több helyzetet is kidolgoztak, sajnos a befejezések nem sikerültek. Ez a játékrész egyértelműen csapatunké volt, egyedül csak a gól hiányzott a játékukból. Szünet után kiegyenlítetté vált a játék, helyzetek mindkét oldalon adódtak. Egy védelmi megingást kihasználtak a hazaiak, de a 64. percben Hornyák Csaba egyenlített. Ezzel a találattal ismét egy pontot szereztek akadémistáink.

Szép volt srácok!

Videoton – DVSC-DLA: 1:1 (0:0)

DVSC-DLA: Engedi, Molnár (Török 71’), Butor, Balogh (Nagy Sz. 71), Sain (Pirka 71), Szuháj (Varga 54’), Nemes (Schneider 54’), Nagy M., Kiss H., Tóth B., Hornyák

Edző: Joó Zsolt

Gólszerző: Hornyák 64’

Joó Zsolt: Az első félidőben nagyon jól játszottunk, domináltunk, helyzeteket dolgoztunk ki, sajnos nem tudtunk betalálni, pedig volt három-négy komoly lehetőségünk. A második játékrészben kicsit kiegyenlítettebb lett a játék, ellenfelünknek és nekünk is voltak lehetőségek a gólszerzésre. Egy hibánkat kihasznált a Videoton, de a fiúk nem adták fel, mindent megtettek, hogy eredményesek legyenek. Sikerült egyenlítenünk, sajnos a második találatot nem sikerült már megszereznünk. Gratulálok a srácoknak az egy ponthoz, az első félidei játék kimondottan tetszett!