Majdnem 100%-os DVSC hétvége

A Loki és a korosztályos csapatok remekül szerepeltek a bajnokságokban.

0

dvsc-cimer-1-300x186 Majdnem 100%-os DVSC hétvége

Miért majdnem 100%? A DLA U16-os lány és U12-es fiúcsapatai nem léptek pályára ezen a hétvégén, illetve volt két döntetlen, amik természetesen nagyszerű eredmények. De a kiváló jelzőt nyugodtan lehet használni.

Kezdjük a lányokkal. U19-es csapatunk kitűnő játékkal a szinte a teljesen elfogyó keret ellenére, jó játékkal, magabiztosan verte ellenfelét.

Korosztályos fiúcsapataink egy kivételével szintén győztesen hagyták el a pályákat, de az U19-es gárda értékes egy pontot szerzett, ami ezt különösen értékessé teszi, hogy a második félidőt emberhátrányban játszották.

Herczeg András: Gratulálok a korosztályos csapatoknak, jó tudni, hogy ennyi tehetséges fiatal játszik az akadémián, akiket jó szakemberek irányítanak, büszke vagyok rájuk. Az U17 mérkőzését megnéztem, nagyon izgalmas találkozót láttam, sokáig döntetlen volt az állás, de a játékosok egy percre sem adták fel és a mérkőzés végén sikerült kiharcolniuk a győzelmet. A kollégákkal boldogok vagyunk, hogy ilyen szép hétvégét tudtunk produkálni.

A DVSC fiókcsapata nagyarányú (13:0) győzelmet aratott Hosszúpályiban.

A Loki első csapata pedig a bajnokaspiráns Ferencváros ellen ért el döntetlent.

Több együttesünk dobogós helyekért van versenyben. Száraz Ádám fiai (U12) a második helyért, Garamvölgyi Péter tanítványai (U13) pedig a bajnoki címért (ők már hűthetik a kölyökpezsgőt).

Dr. Fikker Ferenc (U14) és Németi János (U15) együttesei szintén az második helyért vannak harcban. Nem lesz könnyű, többen is pályáznak rá, de mindkét gárda képes megszerezni az ezüstérmet.

Joó Zsolt (U16) csapata a bronzéremért küzdhet, míg Szatmári Csaba (U17) együttese akár a második helyre is odaérhet.

Az U19-es korosztály helyzete speciális, mivel ez a keret adja a kis Loki keretét is. Mivel egymást követő napokon vannak a mérkőzések, a keretet teljesen szét kell szedni, sokan szombaton és vasárnap is pályára lépnek.

Herczeg András gárdája a bajokság harmadik helyéért van még nagy harcban riválisaival.

A hétvége krónikájához tartozik, hogy a legfiatalabb korosztályok, a Garamvölgyi-emléktornán vettek részt, természetesen, erről hamarosan részletesen beszámolunk.

Minden játékosnak, edzőnek gratulálunk, büszkék lehetünk csapatainkra!