Sportesemények a szurkoló szemével

A T-Bútor Outlet tulajdonosával, Vecsei Jánossal beszélgettünk a napokban történt sporteseményekről, szóba került az ökölvívás, úszás, labdarúgás.

0

vécsei-696x928-1-225x300 Sportesemények a szurkoló szemével

Bernáth Attila teljesítményére büszkék lehetünk

Nagyon örülök, hogy Bernáth Attila ilyen jól szerepel az EB-n és nehéz ellenfelek legyőzése után ma az aranyéremért léphet ringbe. Nagyon büszkék lehetünk az eredményeire, de nem csak Debrecen, hanem az egész ország is. Jó tudni, hogy ilyen tehetségeink vannak az utánpótlásban, bízok benne, hogy idővel a felnőttek közt is sikeres lesz. Nagyon drukkolok neki, hogy a döntőben, a menetek végén az ő kezét emeljék a magasba és a tavalyi ezüst után most az aranyérmet tudja megszerezni. Nem lesz egyszerű, a bokszban bármikor bele lehet szaladni egy nagy pofonba, de én képesnek tartom Attilát a győzelemre.

A kupában nem szabad feladni, a bajnoki mérkőzésen a döntetlen lett volna a reális eredmény

Sajnos a tippem nem jött be, én 2:1-es Loki győzelmet vártam a kupameccsen. Úgy gondolom, a továbbjutás kérdése már eldőlt, bár míg él a remény, nem szabad feladni, biztos vagyok abban, a visszavágón a játékosok a végsőkig fognak majd küzdeni. Azt gondolom, ha nem nyílunk ki ennyire hátul, jobban figyelünk a védekezésre és nincs a kiállítás, amit egy kezezés előzött meg, minimum egy döntetlent el tudtunk volna érni. Jó lett volna ott lenni a döntőben.

A Videoton elleni bajnokin nem játszottunk rosszul, bár ezen a találkozón védekezőbb taktikával lépett pályára csapat, a Fehérvárnak nem is nagyon volt helyzete, egy szabálytalan góllal tudtak csak legyőzni minket. Olvastam valahol egy cikket, aminek az volt a lényege, hogy a Lokit a játékvezetői ítéletek is sújtják és teljesen egyet értek az írással. Bár a Videoton szerintem többet birtokolta a labdát, de nem játszott jól, úgy gondolom, a döntetlen reálisabb eredmény lett volna.

Az úszók 78 érme önmagáért beszél  

Ez az eredmény is bizonyítja, a debreceni úszósportban mennyi tehetséges utánpótláskorú versenyző van és milyen komoly szakmai munka folyik az egyesületben. Azt gondolom, a 78 érem, önmagáért beszél, ez a teljesítmény maximális elismerést érdemel, büszke vagyok az úszók eredményére, gratulálok ehhez a szép sikerhez. Azt meg nem szabad elfelejteni, a sok érem mekkora munka eredménye. Sok sikert kívánok az év további versenyeihez.

Az Akadémián minőségi a képzés

Azt gondolom, a Garamvölgyi-Emléktornával méltó módon emlékeznek meg a DVSC egykori játékosáról, későbbi legendás edzőjéről. Az, hogy a hét korosztály versengéséből a DLA négy csapata is elhódította a kupát, számomra azt bizonyítja, de a különböző korosztályos bajnokságok eredményes szereplése is, hogy az akadémián minőségi a képzés és mekkora tartalékokkal rendelkezik a debreceni labdarúgás. Az meg külön öröm számomra, hogy az egyik kupát a Mester fiának, Garamvölgyi Péternek a csapata szerezte meg, azt gondolom, a legjobb helyre került a trófea. Gratulálok a gyerekeknek és az edzőknek, de jár a gratuláció minden csapatnak.